Café / Club de Lollipop

Lollipop

Café / Club de Lollipop

Café|Club de Lollipop… door de kijkers van RTL4 uitgeroepen tot het beste café van Nederland en misschien ook wel het bekendste gaycafé van Nederland. Gelegen aan de Paleisring, direct in het centrum van Tilburg met de looks and feel van een echte American Diner.

Retro Rocks!

Al 20 jaar staat De Lollipop garant voor een geweldige avond uit en sinds april 2015 is de 3e generatie Lollipop geopend. 20 jaar feestjes bouwen vraagt om iets nieuws! Vanaf maart 2019 hebben ze daarom ons concept omgetoverd tot een club met de looks van een échte American Diner.

​Maar de Lollipop blijft natuurlijk de Lollipop. Of je nu hetero, homo, bi, trans, boy or girl bent, het maakt niet uit want bij de Lollipop is iedereen gelijk.

​Naast de lekkerste drankjes hebben ze ook een uitgebreide cocktailkaart met longdrinks, shortdrinks, shared drinks en zelfs een mini-proeverij. Natuurlijk kun je bij deze zaak ook terecht voor snacks, lunch en diner.

Muziek

Van donderdag tot en met zondag zijn de deuren geopend en staan onze DJ’s paraat om het dak eraf te blazen. Ondertussen zorgt de Lollipop Crew voor de lekkerste drankjes, entertainment en heerlijke borrels! Voor iedereen die openminded is en van een feestje houdt zijn zij HÉT cafe!

Met het nieuwe concept van de American Diner hebben ze ook de muziekkeuzes daarop aangepast. Je hoort nu ook veel meer 70’s disco, 80’s pop, 90’s party en 00’s dance voorbij komen. Nederlandstalig, Latin en de heetste hits van nu hoor je uiteraard ook.

Thema’s

Wat de wekelijkse thema’s zijn?

  • Donderdag: COCKTAILS & KARAOKE – kies uit meer dan 2000 songs en geniet ondertussen van cocktails voor maar €5
  • Vrijdag: FEVER FRIDAYS – Iedere week een andere discountdeal
  • Zaterdag: WEEKEND FUEL – DJ’s, hits, drankjes en entertainment
  • Zondag: ROCK ‘N’ ROLL SUNDAY – gewoon omdat het kan!

Naast de vele vaste gasten ontvangen ze wekelijks veel stappers en feestjes uit alle hoeken van het land. Ga daarom voor de ultieme stapavond naar Paleisring 25 Tilburg!

Evenementen

Maar er is meer… Ga je naar de Tilburgse Kermis, de grootste kermis van de Benelux? Dan mag je de Lollipop uiteraard niet overslaan tijdens Roze Maandag en de Valse start. Maar ook tijdens carnaval, de Meimarkt en de TOP-week gaan ze vol gas. Het Festival van het Levenslied in juni mag je natuurlijk ook niet overslaan. Het podium staat bij de Lollipop voor de deur, dus beste plek gegarandeerd.

Locatie