Café de Slijterij

Cafe-de-Slijterij.jpg
Informatie
Adres:Heuvel 42
Opent vrijdag om 16:00
Over Café de Slijterij

Sinds januari 2011 is de Korte Heuvel een prachtkroeg rijker: Café De Slijterij. Een echt bruin café zonder poespas. Kastelein Michel en zijn team zorgen dat iedereen zich hier snel thuis voelt.

Oud of jong, dik of dun, iedereen krijgt hetzelfde warme welkom. Voor een borrel na het werk of winkelen tot aan het betere stapwerk in de kleine uurtjes: bij Café De Slijterij kan het allemaal. Op werkdagen komen mensen voor een goed glas bier en praatje, in het weekend gaan de voetjes van de vloer. Voor ieder wat wils dus, kom gerust een keer kijken.

Carnaval

Met carnaval is het natuurlijk vijf dagen feest bij de Café De Slijterij; van de Kroegen Dweiltocht tot en met het Roodneuzen Slotfist, het is alle dagen fist. En druk, dus kom op tijd want vol is vol. Houd de website in gaten voor het programma met Carnaval.

slijterij

Tilburgse Kermis

Naast carnaval heeft Tilburg nog een volksfeest: De Tilburgse Kermis. Gedurende 10 dagen (ieder jaar de laatste volle week van juli) verandert het centrum van Tilburg in een enorm attractiepark. Met meer dan 1 miljoen bezoekers is de Tilburgse Kermis de grootste van de Benelux. Vooral Roze Maandag is uitgegroeid tot een enorme publiekstrekker.

Tijdens de kermis worden er door de Tilburgse horeca veel evenementen georganiseerd en is het dus 10 dagen feest in de binnenstad. Café De Slijterij draagt hier natuurlijk haar steentje aan bij. Ieder jaar heeft de kroeg tijdens de kermis verschillende acties, feesten en DJ’s. Een bezoekje aan de grootste kermis van de Benelux is dus niet compleet zonder een tussendoortje of afzakkertje bij Café De Slijterij. Houd voor de actuele programmering de website in de gaten!

cafe-de-slijterij

Bedrijfsborrel

Op zoek naar een leuke locatie voor je (bedrijfs-)borrel? Café De Slijterij leent zich uitstekend voor een (bedrijfs-)borrel, verjaardagfeest of andere feestelijke gelegenheden. Of je nu met 10 personen komt of met 150 personen; in overleg maken ze er een geslaagde middag en/of avond van. Alle zorgen worden uit handen genomen, van de muziek tot (indien gewenst) de hapjes.

Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar michel@cafedeslijterij.nl of loop eens naar binnen!

Openingstijden
 • Maandag :
  17:00 - 23:00
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  17:00 - 00:00
 • Donderdag :
  17:00 - 02:00
 • Vrijdag :
  16:00 - 04:00
 • Zaterdag :
  16:00 - 04:00
 • Zondag :
  16:00 - 01:00