Café en Partycentrum Bet Kolen

bedrijfspagina-bet-kolen.jpg
Informatie
Adres:Broekhovenseweg 111
Dagelijks geopend

Vacatures van Café en Partycentrum Bet Kolen

Café en Partycentrum Bet Kolen
Parttime
Over Café en Partycentrum Bet Kolen

Café en Partycentrum Bet Kolen, een begrip in Tilburg, een zeer bijzondere horeca gelegenheid. Vanuit een ruim honderdjarige traditie bieden wij gastvrijheid voor tal van gelegenheden. Een ontzettend mooi horeca gelegenheid vindt u langs de Broekhovenseweg in Tilburg. Stap eens bij ons binnen, en ontdek het zelf.

Bij Bet Kolen kunt u terecht voor partijen, bruiloften, personeelsfeesten, (Brabantse) koffietafels, lunches, diners uit eigen keuken, vergaderingen, en sinds kort bestaat er de mogelijkheid om barbecues te organiseren op onze geheel vernieuwde binnenplaats.

Café Bet Kolen

Café & partycentrum Bet Kolen is van alle gemakken voorzien. Zo beschikken wij over chique zalen, een perfecte geluidinstallatie, inclusief de mogelijkheid voor een ontzettende leuke avondkaraoke, een zeer uitgebreide keuken en tal van andere mogelijkheden om bij te dragen aan een evenement om nooit te vergeten.

Verder kunt u ook voor de nodige ontspanning bij Bet Kolen terecht. Zo beschikken zij over een aantal van: 18 dartbanen, 7 biljarttafels en 2 professionele matchtafels. Er worden ook regelmatig dart- en biljarttoernooien georganiseerd, waar iedereen vrijblijvend aan mee kan doen.

De vernieuwde binnenplaats biedt de ruimte aan ruim zestig personen (ook voor buitenfeesten en barbecue avonden) waar u op een relaxte manier kunt genieten van uw hapje en drankje. Tevens kunt u genieten van de prachtige muurschilderingen, die gebaseerd zijn op de geschiedenis, het heden en de toekomst van het bedrijf en de wijk eromheen

Meer informatie

Benieuwd? Neem dan snel een kijkje op de website van Café Bet Kolen!

Bet Kolen

Openingstijden
 • Maandag :
  Dagelijks geopend
 • Dinsdag :
  Dagelijks geopend
 • Woensdag :
  Dagelijks geopend
 • Donderdag :
  Dagelijks geopend
 • Vrijdag :
  Dagelijks geopend
 • Zaterdag :
  Dagelijks geopend
 • Zondag :
  Dagelijks geopend