logo

Café Jacks

Cafe-Jacks.jpg
Informatie
Adres:Tuinstraat 81
Gesloten
Over Café Jacks

Je tweede huiskamer, je thuishonk. In Café Jacks schuif je één keer aan en wil je eigenlijk nooit meer vertrekken. Hartelijk, gastvrij, ongedwongen. Jacks heeft Tilburgse wortels, maar eigenlijk vindt iedereen zijn plek in Jacks.

Hoe dat kan? Tsja, dat moet je zelf even uit komen zoeken. Jacks heeft een eerlijke kaart. Dat betekent dat je nog een biertje kunt drinken zonder de hoofdprijs te betalen. Er staat voor nog geen zeven euro een verrassend lekkere weekhap klaar. Ideaal dus, om voor dat je gaat stappen alvast wat te happen en te drinken.

Spellenspecialisten bij Café Jacks

Ze vinden het te gek om mee te denken in activiteiten. Dus ben je opgezadeld met de organisatie van een vrijgezellenfeest of een personeelsuitje? Ga even koffie drinken. Bij Jacks zijn ze spellenspecialisten en hebben ze altijd inspiratie voor een mooie middag of avond.

Custom Made Pubquiz

Altijd al een keer tegen je vrienden willen strijden in een Pubquiz? Bij café Jacks kan dat. Ze maken speciaal voor jullie groep een quiz op maat. In overleg kunnen ze zelfs specifieke vragen over jullie groep er in verwerken. Daarna verzorgen ze de quiz van voor tot achter inclusief de materialen en presentatie. Voor meer info & prijzen kun je mailen naar info@cafejacks.nl.

Proeverijen

Niks zo leuk om eens wat anders te proeven dan wat je gewend bent. In Café Jacks organiseren ze verschillende proeverijen. Natuurlijk hebben ze op speciaal bier gebied diverse mogelijkheden. Maar ook een bubbels- of whiskey proeverij hoort tot de mogelijkheden.

Andere activiteiten

Naast Proeverijen en Pubquizen organiseren ze ook Spellen 7-kamp, Cocktailworkshops en stadswandelingen.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  17:00 - 02:00
 • Woensdag :
  17:00 - 02:00
 • Donderdag :
  17:00 - 03:00
 • Vrijdag :
  17:00 - 03:00
 • Zaterdag :
  19:30 - 03:00
 • Zondag :
  19:30 - 02:00