Café Restaurant The Talk

Uitgelichte-afbeelding-The-Talk-Bedrijfspagina.jpg
Informatie
Adres:Heuvel 20, 5038CP, Tilburg
Opent zaterdag om 09:30
Over Café Restaurant The Talk

Doorontwikkeling in kaart, keuken en uitstraling is de missie die bij Café Restaurant The Talk hoort. Zo kunnen ze de kwaliteit en sfeer van hun café restaurant blijven waarborgen. Het uitgangspunt van een dag- en avondzaak waar je goed kunt borrelen houden ze graag in stand. Met de visie waarbij de gasten boven alles gaan, hopen ze jou een constante kwaliteit van een brede kaart te kunnen bieden, die altijd interessant en verrassend blijft.

Voor iedereen

Ze bedienen al jaren een breed publiek. Toch luisteren ze graag naar jouw specifieke wensen. Jouw eigen omelet samenstellen of een gerecht van de kaart aanpassen aan jouw dieet doen ze bij Café Restaurant The Talk in Tilburg met alle plezier. Een allergenenlijst houden ze up-to-date. Ook blijven ze alle collega’s uitdagen in het specialiseren in dranken als koffie, bieren en cocktails. Dit zorgt voor een divers aanbod voor een breed publiek. Heb je iets te vieren? Dan denken ze graag met je mee over de invulling van jouw wensen, ook buiten de kaart om. Neem contact op met Cafe Restaurant The Talk in Tilburg voor het bespreken van de mogelijkheden!

The Talk

Let’s Talk

Onder het genot van een hapje en een drankje mag een goed gesprek niet ontbreken. Kaart eens een mooi gesprek aan, aan de hand van grappige feiten, levenswijsheden, humoristische uitspraken en lieve gezegdes die zijn opgetekend aan de wand bij Café Restaurant The Talk. Deze zorgvuldig gekozen quotes dragen de sfeer van het moment uit.

The Talk

Andere faciliteiten

Café Restaurant The Talk biedt meer faciliteiten. Voor kinderen bieden ze; ruimte voor verschoning, kleurboeken en spelletjes, kinderkaart lunch en diner. Na de verbouwing vanaf januari 2015 heeft The Talk vernieuwde dubbele dames- en herentoiletten. Je kunt genieten van meer ruimte in het Restaurant. Of ga zitten op het comfortabele terras dat ’s zomers zonplaatsen biedt op ieder uur dat hij schijnt. In de wintermaanden is het terras verwarmd met heaters en windvrij!.

Openingstijden
 • Maandag :
  09:30 - 00:00
 • Dinsdag :
  09:30 - 00:00
 • Woensdag :
  09:30 - 00:00
 • Donderdag :
  09:30 - 01:00
 • Vrijdag :
  09:30 - 01:00
 • Zaterdag :
  09:30 - 01:00
 • Zondag :
  09:30 - 00:00