CallStars

CallStars.jpg
Informatie
Adres:5038AH, Tilburg
Geopend vanaf 10:00

Nieuws van CallStars

Over CallStars

Als je ooit een kapotte telefoon hebt gehad weet je misschien wat een crime het kan zijn om deze te laten maken. Je kunt hem laten opsturen door een telecomwinkel, of laten repareren bij een louche reparatiewinkel. Nu is daar een goed alternatief voor in Tilburg: CallStars.

Aan de Heuvelstraat 108 kun je de frisse winkel van CallStars Tilburg vinden. Een winkel waar je ter plekke je telefoon of tablet kunt laten repareren. Dat moet volgens de oprichters van CallStars transparant en open gebeuren. En transparantie nemen ze wel heel letterlijk bij CallStars. In de winkel staat een glazen repairbox waar binnen dertig minuten je telefoon of tablet gerepareerd wordt. En het fijne: je kunt met een kop koffie in de hand gewoon meekijken.

Telefoonreparatie

“Een telefoon is tegenwoordig echt een noodzaak geworden. Je wilt je telefoon eigenlijk niet uit het oog verliezen.” Voor CallStars de reden om de reparatie midden in de winkel achter glas plaats te laten vinden in plaats van in dubieuze achterkamertjes. “Nu weet niemand eigenlijk wat er met je telefoon gebeurt.” Daarbij krijgt de klant een kijkje in de keuken en dat is leuk want het repareren van een telefoon is een echte ambacht.

Callstars

Ambitieus bedrijf

Tilburg is de koploper van het nieuwe winkelconcept. Later volgt de rest van de Benelux. Het bedrijf richt zich op zakelijke telefonie, zelf ontworpen telefoonaccessoires, refurbished telefoons en reparaties. En ambitieus zijn de heren zeker, binnen drie jaar willen ze meerdere winkels openen in België en Nederland.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk voor het bedrijf. Dat doen ze door refurbished telefoons te verkopen. Een refurbished iPhone, ook wel gereviseerde of pre-owned iPhone genoemd, is een Apple iPhone die eerder gebruikt is. Deze is opgeschoond, gerepareerd en indien nodig van nieuwe onderdelen voorzien. Het grote verschil dat is dat deze toestellen door Apple gecontroleerd worden voordat ze weer verkocht mogen worden.

Het is vergelijkbaar met een tweedehands auto die door de garage volledig onder handen wordt genomen. Je ziet er helemaal niets aan, terwijl het veel scheelt in de prijs. De buitenkant wordt altijd volledig vernieuwd, dus ze zien er spik en span uit!

Callstars

Het concept

Het vergelijkbare concept GSM-Specialist in Breda is erg geliefd, ze hopen dat in Tilburg ook te bereiken. Ze werken graag samen met lokale Telecom winkels en daar worden zowel de klanten als de winkels erg blij van. “Telecom winkels willen zoveel mogelijk abonnementen verkopen. Voor telefoonaccessoires en reparaties sturen ze klanten door naar ons. Andersom verwijzen wij voor het afsluiten van een abonnement graag door naar winkels van grote providers.”

De winkel ziet er strak en verzorgd uit. Er staat een bar/koffietafel en niet te vergeten: een glazen ‘aquarium’ waar experts in labjassen de reparaties verrichten. Ook handig om te weten: er worden geen onderzoekskosten gerekend. No cure, no pay. Je krijgt te horen wat er mis is met je toestel en hoeveel het gaat kosten, zonder daarvoor te betalen. “En als er iemand hulp nodig heeft met het installeren van een app of het opwaarderen van beltegoed, gaan we daar echt geen geld voor vragen, dat is gewoon service.”

Meer over CallStars

De winkel is zeven dagen per week geopend. Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10:00 uur tot 18:00 uur, op donderdag tot 21:00 uur en in het weekend tot 17:00 uur. Meer informatie over CallStars vind je op de website.

Openingstijden
 • Maandag :
  13:00 - 18:00
 • Dinsdag :
  10:00 - 18:00
 • Woensdag :
  10:00 - 18:00
 • Donderdag :
  10:00 - 21:00
 • Vrijdag :
  10:00 - 18:00
 • Zaterdag :
  10:00 - 17:00
 • Zondag :
  12:00 - 17:00