Camping Breehees

Breehees.jpg
Informatie
Adres:Breehees 6
Vandaag geopend tot 22:00
Over Camping Breehees

Je hoeft het maar te noemen en bij Camping Breehees in Goirle kun je het doen. De camping is, hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, veel meer dan ‘gewoon een camping’. Zo kun je er onder andere terecht voor ontzettend veel (sportieve) activiteiten, is er een groot terras waar je lekker kunt eten & drinken, hebben ze veel opties voor groepsuitjes en wordt er paardrijles gegeven.

Maar dat is nog lang niet alles. Naast kampeerplekken heeft Breehees fijne vakantiehuizen, luxe FarmCamps tenten (logeren bij de boer) en is er ook een groepsaccommodatie aanwezig. Voor alle opties en activiteiten, neem eens een kijkje op de website.

Camping

Als je komt kamperen op de minicamping van Camping Breehees, weet je altijd dat er genoeg te doen is. De camping bestaat uit 17 plaatsen, op een terrein van een halve hectare groot. Er is genoeg te beleven voor jong en oud. Gasten kunnen gebruikmaken van de verse broodjesservice, genieten van een hapje en drankje op het terras of eten laten bezorgen op de campingplek. Ook is het mogelijk om privé sanitair bij de campingplek te huren.

Kids kunnen gezellig het bos in met SuperHuub op de speciale ‘bunkertocht’ of deelnemen aan spelletjes, buitenritten en paardrijlessen van Paardenjuf Carolien. Daarnaast zijn er in het hoogseizoen gezellige bingo- en barbecueavonden.

Fiets gezellig langs

Ook als je niet op de camping staat is een tochtje langs Camping Breehees de moeite waard. Het is de ideale tussenstop tijdens een wandeling of fietstocht in de omgeving. Op het terras kun je genieten van taart, ijs, lunch of diner. En de kinderen? Die vermaken zich prima in de speeltuin. Hier kunnen ze klimmen en klauteren op de speeltoestellen en spelen in de zandbak.

Activiteiten

Zoals we eerder al vertelden: bij Camping Breehees zijn de mogelijkheden wat betreft activiteiten eindeloos. Ben je op zoek naar invulling voor een groepsuitje? Of voor een familiedag? Je hebt de keuze uit sportieve uitjes, groepsspelletjes en rustige uitjes. En na een dag boordevol activiteiten, kun je zo aanschuiven op het terras voor een hapje of drankje.

Extra tip: Camping Breehees organiseert ook kinderfeestjes. Kinderen maken kennis met Meneer de Boer of SuperHuub en gaan samen de boerderij verkennen. Samen spelen ze op de boerderij, in de bossen en de speeltuin, kunnen ze ponyrijden én maken ze een ritje in de Breese Tram. Het feest wordt afgesloten met frietjes, snacks en een glaasje ranja.

Aan het roer

Aan het roer van Camping Breehees staat Carolien. In 2015 nam zij het stokje over van haar vader Sjef en moeder Maria. Samen met haar man Huub, en dochters Maud en Suus, staat zij nu aan het roer van deze gezellige minicamping in Brabant!

Openingstijden
 • Maandag :
  11:00 - 22:00
 • Dinsdag :
  11:00 - 22:00
 • Woensdag :
  11:00 - 22:00
 • Donderdag :
  11:00 - 22:00
 • Vrijdag :
  11:00 - 22:00
 • Zaterdag :
  11:00 - 22:00
 • Zondag :
  11:00 - 22:00