Capo del Pio

capo-del-pio-logo.jpg
Informatie
Adres:Piushaven 5, 5017 AN Tilburg, Tilburg
Gesloten

Acties van Capo del Pio

Over Capo del Pio

We zijn een Trattoria, Bottega en Pizzeria ineen. Trattoria is Italiaans voor restaurant en Bottega is een Italiaanse delicatessenwinkel en wijnhuis. We brengen het prachtige en sfeervolle Italië naar de Piushaven in Tilburg. Je kunt bij ons lekker, authentiek komen genieten van bijzondere en heerlijke Italiaanse gerechten, gemaakt door een echte Italiaanse chefkok.

Je kunt bij ons terecht voor een heerlijke espresso met cannoli, de lekkerste gevulde focaccia, primi, pasta’s, pizza’s, risotto’s en heerlijke echte Italiaanse nagerechten (dolci).

In onze Bottega vind je de lekkerste Italiaanse delicatessen en Italiaanse wijnen die je direct mee naar huis kunt nemen. We halen onze producten direct uit Italië bij de leveranciers en wijnboeren. Zo bieden wij de hoogste kwaliteit en hebben we wekelijks verse producten uit Italië.

Onze delicatessen zijn onder andere mooie hammen, kazen, olijfolies, wijnen, speciaal bieren, olijven, vers gebrande noten, pasta’s, cannoli’s, en andere Italiaanse spijzen en dranken te veel om op te noemen.

Kom zelf kijken en genieten aan de Piushaven in Tilburg.

Op de hoogte blijven van alle actualiteiten? Volg ze op Instagram.

Italiaanse maaltijden afhalen en laten bezorgen

Sinds 2 december, kun je bij ons heerlijke verse Italiaanse maaltijden komen afhalen. Via ons Take-Away menu kun je direct bestellen. Ook is onze delicatessenwinkel geopend.

Ook handig: Capo del Pio is gemakkelijk te bereiken. Gevestigd in Tilburg en het ligt centraal tussen Gilze, Goirle, Rijen, Berkel-Enschot, Riel en Moergestel.

Over de Bottega

Enrico, de oprichter van Capo del Pio, is een echte Brabantse lekkerbek. Hij heeft een obsessie om de pareltjes uit de Italiaanse keuken te vinden. Hij werkt met meer dan 60 leveranciers en wijnboeren door heel Italië. De producten die hij importeert zijn altijd vers en van hoge kwaliteit.

Capo del Pio brengt niet alleen Italië naar de Piushaven, maar ook bij jou thuis!

Italiaanse delicatessen

Heerlijke Italiaanse kazen, luxe vleeswaren, versgebrande noten, olijven, tapenades en de meest smaakvolle olijfolies, vind je terug in onze Bottega.
Daarnaast hebben we ook verse groente en fruit uit Italië.

Italiaanse wijnen

We hebben meer dan 100 Italiaanse wijnen die we direct bij de wijnboer in Italië inkopen. Onze wijnen zijn vol van smaak en komen uit verschillende streken. Je proeft dat ze met liefde zijn gemaakt. Wil je advies welke wijn je kunt kopen bij onze Take-Away maaltijden, dan zal 1 van onze collega’s je hierbij adviseren.
Nadat je een Italiaanse wijn hebt geproefd wil je niets anders meer.

Italiaanse maaltijden

In onze Bottega vind je Italiaanse maaltijden die je kant en klaar kunt meenemen, zodat je thuis ook authentiek kunt genieten.
In deze maaltijden zitten de verse producten die wij uit Italië importeren verwerkt. Vergeet niet een Italiaanse wijn of een andere Italiaanse drank mee te nemen.

Versgebrande Noten

Dagelijks kun je in onze Bottega vers gebrande noten.
Deze noten zijn heerlijk bij onze Italiaanse borrelplank, olijven.
Ook passen ze goed bij onze overheerlijke Italiaanse wijnen.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  08:16 - 08:16
 • Vrijdag :
  08:16 - 08:16
 • Zaterdag :
  08:16 - 08:16
 • Zondag :
  08:16 - 08:16