Capt. J’s Hurricane

logo capt j's hurricane
Informatie
Adres:Paleisring 25
Gesloten
Over Capt. J’s Hurricane

Step into the world of Tiki! Capt. J’s Hurricane is een echte Tikiroom en een geheel nieuw concept in Tilburg (en zelfs de enige in Noord-Brabant). Dompel jezelf onder in een tropisch avontuur en geniet van de Tiki-ervaring zoals het bedoeld is!

Er zijn maar weinig manieren om aan moderne problemen te ontsnappen, maar wat als er een plek was die je naar een andere wereld bracht? De ultieme prestatie in escapisme. Enter the Tiki Room.

Nee, geen toevluchtsoord aan de oceaan met suikerrijke drankjes, maar een echte tiki-bar met zomerse thema’s, een beetje Polynesische flair en vooral heerlijke uitgebalanceerde premium rum cocktails die je nergens anders zult vinden.

Ondertussen hoor je de lekkerste zomerse muziek voorbij komen. De Bachata, Merengue, Kizomba, Salsa, Dem bow en Reggaeton sounds brengen je in tropische sferen.

Evenementen

Iedere vrijdag is PERREO reggaeton y dem bow en iedere zaterdag BACHATA DREAMS. Iedere 2e donderdag van de maand is het tijd voor MOTO MOTO, ons afrobeats, amapiano en reggaeton feest.

Regelmatig hosten we speciale events zoals Havana Night’s, La Bachata en KLK.  Onze latino en latina DJ’s zorgen dat je niet stil kunt blijven zitten. Wil je zelf Bachata sensual of Merengue leren dansen? Regelmatig organiseren we workshops.

​Café De Lollipop

Komt de locatie je bekend voor? Dat kan kloppen! Capt. J’s Hurricane is gevestigd in het pand van de voormalige Lollipop. En een icoon als De Lollipop kan natuurlijk nooit verdwijnen. Lollipop Outdoor blijft daarom als LHBT festival zeker bestaan! Dus ga je naar de Tilburgse Kermis, de grootste kermis van de Benelux? Dan mag je Capt. J’s Hurricane uiteraard niet overslaan tijdens Roze Maandag en de Valse start: DragWars. Dan heten we voor eventjes weer als vanouds: Lollipop Outdoor.

Vamos a bailarrrrrr!

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  21:00 - 04:00
 • Vrijdag :
  21:00 - 04:00
 • Zaterdag :
  15:00 - 04:00
 • Zondag :
  14:00 - 21:00