Chiropractie Mulder

Chiropractie Mulder

Chiropractoren weten hoe belangrijk een goed functionerende wervelkolom is voor uw gezondheid. Stoornissen aan de wervelkolom belemmeren het goed functioneren van ons zenuwstelsel en kunnen leiden tot pijnklachten. Chiropractie Mulder is gespecialiseerd in het opsporen en behandelen van deze stoornissen en het opheffen van de pijn. U voelt het verschil!

Op onze eigen website informeren we u graag nader over onze praktijk en over het belang van chiropractie voor uw gezondheid.

Chiropractie is bedoeld voor pati├źnten van alle leeftijden: baby’s, kinderen, volwassenen en ouderen kunnen allen terecht bij onze chiropractoren. Chiropractie biedt bij tal van klachten uitkomst, maar de meeste klachten die onze chiropractoren behandelen zijn rug- en nekklachten. Naast rug- en nekklachten zijn er verschillende problemen te noemen die een aanleiding kunnen zijn voor een behandeling in onze praktijk. De meest voorkomende indicaties zijn rugpijn, hoofdpijn, migraine, aangezichtspijn, kaakklachten, tintelingen of gevoelloosheid in armen en benen, pijn en stijfheid door artrose. Verdere klachten zijn rugpijn tijdens zwangerschap, menstruatiepijn en darmklachten, spierpijnen, gewrichtspijnen, duizeligheid, vermoeidheid, klachten na whiplashtrauma en klachten aan armen en/of benen, bijvoorbeeld tennisarm, RSI-klachten en sportblessures.

“We kijken niet alleen naar de klacht waarvoor u ons raadpleegt, maar naar de gezondheid van uw gehele lichaam. We streven ernaar om een optimale gezondheid voor u te bereiken.”, zegt praktijkhouder Onno Valk.

Locatie