Cinecitta

Informatie
Adres:Willem II Straat 29
Vandaag geopend tot 00:00
Cinecitta
Over Cinecitta

Al meer dan honderd jaar worden er achter de deuren van Cinecitta in de Willem II-Straat fantastische films getoond. Bij Cinecitta kun je terecht voor arthousefilms van de bovenste plank. Lees snel verder!

Cinecitta is vanaf het ontstaan groot voorstander van arthousefilms en de programmamakers van Cinecitta zorgen voor juweeltjes van over de hele wereld die de reguliere Hollywood-releases vaak overschaduwen. Geen blockbusters, maar bijzondere films voor mensen die niet met de massa meegaan.

Meer dan een bioscoop

Cinecitta is meer dan een bioscoop. Zo heeft Cinecitta ook een Ristobar, genaamd Ristobar29. Ristobar29 is een eigenzinnige mix van antiek en hip. De gerechten zijn kleurrijk, eerlijk en actueel. Ze werken bij Cinecitta met de seizoenen, met voorkeur voor lokale producten. De gerechten op de kaart wisselen regelmatig, zodat zelfs de vaste gasten telkens verrast worden met iets lekkers! Meer info over Ristobar29 vind je hier!

Verbouwingen

Door de jaren heen is Cinecitta flink verbouwd. Zo stond in 2012 de eerste grote renovatiebeurt van het rijksmonument op het programma en in 2020 is het pand ook onder handen genomen. Nu zijn er maar liefst vijf bioscopen, een polyvalente zaal, een stijlvolle vergaderruimte, een restaurant en een bar voor film- en cultuurliefhebbers. Kortom, een unieke locatie voor Tilburg, zowel qua vormgeving als monumentale uitstraling.

Programma & website

Ben je benieuwd welke toffe films er allemaal draaien bij Cinecitta? Check dan snel de website van Cinecitta en houd zeker de socials in de gaten om nooit iets te missen van Cinecitta.

Openingstijden
 • Maandag :
  10:30 - 00:00
 • Dinsdag :
  10:30 - 00:00
 • Woensdag :
  10:30 - 00:00
 • Donderdag :
  10:30 - 00:00
 • Vrijdag :
  10:30 - 00:00
 • Zaterdag :
  10:30 - 00:00
 • Zondag :
  10:30 - 22:00