Coffee3

coffee-3-logo.gif
Informatie
Adres:5071NP, Udenhout
Gesloten
Over Coffee3

Koffieautomaten en Koffiemachines van FountainillyNescafe en Redbeans vindt u bij Coffee3. Totaal concepten voor koffieautomaten en koffiemachines zodat u zorgeloos kunt genieten van een heerlijk kopje koffie, soep, thee en/of cacao.

Sinds 1976 hebben wij als familiebedrijf dé oplossing voor de koffieautomaten en koffiemachines in het midden en klein bedrijf. De heer Huug Bozon heeft het opgericht en het bedrijf is inmiddels overgegaan naar de volgende generatie en is nu in de veilige handen van Marc Bozon.

Oorspronkelijk gestart met koffieautomaten en koffiemachines van Fountain, later ook met Nescafe, Redbeans en Cup a Soup. Zo hebben wij nu een totaal concept van koffieautomaten en koffiemachines in huis voor kleinere en grotere bedrijven. Een aantal jaren geleden zijn wij ook gestart met espressoapparaten van illy waardoor we nu iets geweldigs hebben voor de echte espresso drinkers. Dus Coffee3…voor Fountain, illy , Nescafe en Redbeans!

‘Een warm welkom voor personeel en klanten’

Onze visie waar wij als bedrijf met al onze medewerkers voor staan;

Wij zorgen voor gemak en genot voor personeel en medewerkers van bedrijven in het MKB. Wij leveren een totaal concept voor de warme dranken voorziening waarbij betrouwbaarheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal staan. Wij zijn een familiebedrijf met een hechte teamgeest die integriteit, openheid en ondernemerschap uitstraalt.

Door vernieuwend en onderscheidend te zijn, behalen wij continuiteit en groei voor onszelf en onze klanten.

Beoordeling door klanten

Coffee3 heeft middels klanten vertellen haar 260e beoordeling binnen van haar klanten en nog steeds een 8,2. Hoewel overwegend positief en een totaal score van 8,2 waarbij 97% van de respondenten aangeven Coffee3 aan te bevelen, blijft men kritisch en benieuwd naar de mening van de klant over haar diensten. Zowel positieve als ook minder positieve kritiek hoort men graag. Zo blijven ze scherp. Zie hier de beoordelingen.

Openingstijden
 • Maandag :
  08:00 - 17:00
 • Dinsdag :
  08:00 - 17:00
 • Woensdag :
  08:00 - 17:00
 • Donderdag :
  08:00 - 17:00
 • Vrijdag :
  08:00 - 17:00
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten