Contour & Wellness

logo-contour-en-wellness.jpg
Informatie
Adres:5046 AL, Tilburg
Gesloten
Over Contour & Wellness

Contour & Wellness is een afslankinstituut dat cliënten helpt om effectief af te vallen, plaatselijk of over het hele lichaam.

Lenny van Roovert en Birgit Slegers startte 15 jaar geleden. Al snel wierpen de goede resultaten bij de cliënten zijn vruchten af, en werd het te druk om Contour & Wellness met z’n tweeën te draaien. “Persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding is essentieel om doelgericht te kunnen afvallen”. Contour & Wellness staat voor afvallen op een natuurlijke manier en de centimeter-garantie.

Een team van afslankcoaches staat voor je klaar om samen met jou het gewenste resultaat te bereiken. Je ervaart hoe lekker het voelt om weer goed in jouw vel te zitten, letter en figuurlijk. Samen met hun afslankcoach, die deskundig en doelgericht te werk gaan, stellen ze een kuur op maat af die een combinatie biedt van 30% bewegen en 70% ontspannen: de garantie om de gewenste centimeters te verliezen. Lukt dit niet, dan krijgt je je geld terug. Met trots zeggen ze dat geen enkele cliënt hier nog gebruik van heeft hoeven maken!

Begeleid afvallen

Bij Contour & Wellness werken ze niet met een standaard kuur. Iedereen is immers uniek, dus ook in zijn manier van afvallen. Na het doornemen van jouw wensen en afnemen van een figuuranalyse, maakt een van de afslankcoaches een persoonlijk behandelplan voor jou. Bij deze kuur geeft Contour & Wellness een centimeter-garantie: de zekerheid dat je samen met hun afslankcoaches het gewenste resultaat gaat bereiken. Mocht dit niet lukken, dan voelen ze dat mede als een falen van hun kant. Je krijgt dan ook de kosten voor de kuur terug.

Ze begeleiden je om jouw streefgewicht en het verlies van het aantal centimeters te behalen. Tussentijds analyseren ze de behaalde resultaten samen met jou, om indien nodig de kuur aan te passen zodat deze effectief ingericht blijft. Een kuur bestaat altijd uit 30% inspanning en 70% ontspanning: hun beweging en wellness therapie. Naast bewegingstherapie in de warmte cabines, ondersteunen verschillende hoog gekwalificeerde afslankapparatuur om snel en effectief af te vallen op een natuurlijke manier.

De centimetergarantie is door 100% van de cliënten bereikt. En daar zijn ze enorm trots op. En als je jouw einddoel behaalt bij hen, belonen ze je hiervoor! Ze weten immers hoe fijn het voelt weer goed in je vel te zitten, letterlijk en figuurlijk.

Contour & Wellness

Team van afslankcoaches

Het team van afslankcoaches begeleidt je op een deskundige manier tijdens jouw afslankprogramma. Ze voelen zich verantwoordelijk om samen met jou het gewenste resultaat te bereiken. Dit zorgt immers dat ze ook het resultaat van hun inspanningen zien. Ze vinden het echt fijn om mensen te helpen in hun strijd tegen de kilo’s of het aantal centimeters op heupen en buik te laten slinken.

De werksfeer is prettig, het contact met de cliënt persoonlijk en bij hen is ‘no boring day at the office’. Ieder van hun coaches vindt het nog steeds mooi om te zien hoe cliënten opbloeien tijdens de kuur. Niets mooier om de trots te zien die een cliënt ervaart na het tussentijds doorspreken van de resultaten. En wat te denken als die laatste behandeling een feit is!

Contour & Wellness

Openingstijden
 • Maandag :
  09:00 - 20:00
 • Dinsdag :
  09:00 - 20:00
 • Woensdag :
  09:00 - 12:30
 • Donderdag :
  09:00 - 20:00
 • Vrijdag :
  09:00 - 15:00
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten