ContourdeTwern

1503_nieuwlogo_contourdetwern_bp_11022013.jpg
Informatie
Adres:Spoorlaan 444
Vandaag geopend tot 17:00

Vacatures van ContourdeTwern

Over ContourdeTwern

ContourdeTwern staat voor een zelfredzame en sociale samenleving. Daarom helpen ze mensen en buurten bij het oplossen van kleine en grote vragen. Dat doen ze met alle kennis en middelen, maar vooral met bevlogen medewerkers en vrijwilligers. ContourdeTwern vindt dat ieder mens meetelt en de kans moet krijgen om mee te doen. Om dit realiseren is samenwerking met anderen nodig. Dit vatten ze samen in het motto: nooit alleen.

Nooit alleen

Als organisatie doen ze het nooit alleen, maar als het aan ContourdeTwern ligt, staan ook mensen er nooit alleen voor. ContourdeTwern werkt aan een inclusieve samenleving, waarin mensen gezien worden en mogen zijn zoals ze zijn, waarin mensen zich prettig en veilig voelen, waarin mensen zich verbonden voelen met anderen, waarin mensen zich kunnen ontwikkelen en hen reëel perspectief wordt geboden door deelname aan activiteiten en informele of formele sociale verbanden. Ze staan voor een veerkrachtige en sociale samenleving. ContourdeTwern fungeert dan ook als sociaal bindmiddel in zestien werkgebieden. Medewerkers en vrijwilligers doen daar wat nodig is om iedereen mee te laten doen. Je kunt de hele wereld aan als je er niet alleen voor staat; dát willen ze uitdragen.

16 werkgebieden | 500 medewerkers | 5000 vrijwilligers

Binnen de 16 werkgebieden verzorgt ContourdeTwern samen met 500 medewerkers en 5000 vrijwilligers het sociaal werk. Voorbeelden van projecten, activiteiten en diensten zijn dagbesteding, vrijwilligersondersteuning, AutoMaatje, buurtbemiddeling, mantelzorgondersteuning, jongerenwerk, formulieren- en financiële hulp, informele zorg en Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg.

Inwoners kunnen bij ContourdeTwern terecht voor kleine en grote vragen. Is er bijvoorbeeld advies nodig over formulieren of geldzaken? Missen mensen (digitaal) contact met anderen? Heeft iemand hulp nodig met het doen van boodschappen? Of heeft een bewoner direct hulp nodig? Bellen kan dan naar het AdviesPunt van ContourdeTwern: 013 549 86 46.

Meer weten? Kijk dan op de website van ContourdeTwern.

Openingstijden
 • Maandag :
  09:00 - 17:00
 • Dinsdag :
  09:00 - 17:00
 • Woensdag :
  09:00 - 17:00
 • Donderdag :
  09:00 - 17:00
 • Vrijdag :
  09.00 - 13.00 uur en 13.00 - 17.00 uur alleen op afspraak
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten