Coolblue XXL

Coolblue-XXL.jpg
Informatie
Adres:5038 WN, Tilburg
Vandaag geopend tot 21:00
Over Coolblue XXL

Na een gigantisch distributiecentrum op Vossenberg, heeft Coolblue sinds april 2019 ook een eigen winkel in de Tilburgse binnenstad. Het is na Amsterdam en Den Haag de derde Coolblue XXL winkel van Nederland en volgens CEO Pieter Zwart ‘misschien ook wel de mooiste’. 

Logistiek bij Coolblue

Ons magazijn is een belangrijke schakel in het logistieke proces. We verwerken elke dag duizenden bestellingen. Al deze producten hebben we zelf op voorraad, omdat we alleen dan onze klanten kunnen garanderen ‘vandaag besteld, morgen in huis’. Alle producten komen in ons magazijn in Tilburg binnen, worden er in blauwe dozen verpakt en als pakketje meegegeven aan onze blauwe bus om dezelfde dag bij onze klant bezorgd te worden. Dus hebben we in- en aanpakkers nodig. En mensen die slimme routes en systemen maken. Spreekt dit je aan? Reageer snel op onze logistiek-vacatures.

 

Werken in de winkel

Heb jij affiniteit met consumentenelektronica en ben je klantgericht en gastvrij? Dan kun jij onze klanten een glimlach van oor tot oor bezorgen als Gastvrouw, Verkoopmedewerker of Servicemedewerker in onze Coolblue-winkels. Je adviseert klanten tijdens hun aankoopproces en helpt ze bij het maken van de juiste keuze. Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij je past.

De leukste bezorgbaan van Nederland

Jij houdt van klanten blij maken, elke dag een nieuwe werkplek en je collega’s inmaken tijdens een stevig potje darten. Jij zorgt voor bezorging met een glimlach, wij zorgen goed voor jou. Met een vast salaris, collega’s waar je blij van wordt en volop kans om door te groeien. Iets voor jou? Bekijk snel onze vacatures.

Openingstijden
 • Maandag :
  09:00 - 21:00
 • Dinsdag :
  09:00 - 21:00
 • Woensdag :
  09:00 - 21:00
 • Donderdag :
  09:00 - 21:00
 • Vrijdag :
  09:00 - 21:00
 • Zaterdag :
  09:00 - 18:00
 • Zondag :
  10:00 - 18:00