De Gouden Leeuw

gouden-leeuw.jpg
Informatie
Adres:5512 AZ, Vessem
Vanaf 11.00 uur
Over De Gouden Leeuw

Herberg De Gouden Leeuw in Vessem bestaat uit een restaurant, grand café, zalen, vergaderruimtes en een unieke binnentuin waar menig bruidspaar hun ja woord heeft gegeven. Zij zijn dan ook een officiële trouw locatie en aanpandig hebben ze een brouwerij waar Beerze Bier wordt gebrouwen.

De Gouden Leeuw staat voor: lokaal, seizoensgebonden, natuurlijk en kwaliteitsvol.

Ideale locatie

Herberg De Gouden Leeuw is de ideale locatie voor een lunch, diner, (bedrijfs) feesten, vergaderingen, trouwerijen, borrels, een overnachting of voor zomaar een kop koffie in sfeervolle en gastvrije omgeving met aandacht voor ambachtelijke en verse producten.

Verschillende vergaderruimtes zijn uitgerust met alle audio visuele benodigdheden die je bedrijfsmeeting tot een succesvol einde moeten brengen. Bereidt je vergadering uit met een lunch of diner in het restaurant om het nog completer te maken. De Bottelarijzaal en Brouwerijkelder zijn mooie feestlocaties voor bijvoorbeeld een bruiloftsfeest of familiereünie. Met of zonder buffet of hapjes naar wens, alles is mogelijk.

Geschiedenis

Brouwerij Hotel De Gouden Leeuw is al sinds begin 18de eeuw een begrip in het hart van de Brabantse Kempen. Al ver voor 1716 zijn de eerste brouwactiviteiten geregistreerd. Het pand herbergt een rijke historie en in 2009 zijn deze verhalen nieuw leven ingeblazen door de renovatie/verbouwing volgens de oude tekeningen.

Proef de sfeer

Bekijk onderstaande fotogalerij en proef alvast de sfeer van De Gouden Leeuw. Klik op de foto voor een uitvergrootte versie.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten (1 mei tot 1 september geopend vanaf 11.00 uur)
 • Woensdag :
  Vanaf 11.00 uur
 • Donderdag :
  Vanaf 11.00 uur
 • Vrijdag :
  Vanaf 11.00 uur
 • Zaterdag :
  Vanaf 11.00 uur
 • Zondag :
  Vanaf 10.00 uur