De Heuvel Gallery

318990_heuvelgallery_bedrijf_logo_250213.jpg
Informatie
Adres:Heuvelring 37
Op afspraak
Over De Heuvel Gallery

De Heuvel Gallery is groots in de breedste zin van het woord. Het pand telt een oppervlakte van tweeduizend vierkante meter en is onderverdeeld in diverse ruimtes.

Heuvel Gallery

De Heuvel Gallery heeft onder andere twee grote zalen, twee cafés geschikt voor een intiem feestje of borrel vanaf 30 tot 100 personen, een sfeervol rookcafe, een private dinning room, een vergaderruimte en een afgesloten tuin. Iedere ruimte heeft zijn eigen sfeer, gevoel, mogelijkheden en capaciteit. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere ruimtes te combineren. Een gezellige borrel kan bijvoorbeeld in Café de Nachtwacht.

Voor een groot feest of evenement is een van de grote zalen waarschijnlijk beter geschikt en een vergadering kan vanzelfsprekend in de vergaderruimte al dan niet gecombineerd met een ontbijt, lunch of diner. Op culinair gebied is de keuze zo mogelijk nog groter: voor iedere smaak en elk budget is er wel een invulling te bedenken. De Heuvel Gallery heeft alles om jong en oud iets unieks te bieden. Vanaf 20 tot 1000 personen, je kunt het zo gek niet bedenken of er is een geschikte ruimte bij De Heuvel Gallery!

Bereikbaar

Door de centrale ligging in het centrum van Tilburg is de Heuvel Gallery uitstekend bereikbaar. Het Centraal Station is op loopafstand en de bus stopt bijna voor de deur. In de nabije omgeving bevinden zich twee grote openbare parkeergarages evenals een bewaakte fietsenstalling.

Feesten, borrels, vergaderingen, symposia, gala’s en partijen. Heb je iets te organiseren? De Heuvel Gallery biedt de mogelijkheid om je evenement naar jouw zin vorm te geven.

In deze beknopte omschrijving over de diversiteit van de Heuvel Gallery is het onmogelijk om alle facetten te omschrijven. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden en meer willen weten over de vele en diverse mogelijkheden dan kun je contact opnemen via de contactpagina of telefonisch.

Openingstijden
 • Maandag :
  Op afspraak
 • Dinsdag :
  Op afspraak
 • Woensdag :
  Op afspraak
 • Donderdag :
  Op afspraak
 • Vrijdag :
  Op afspraak
 • Zaterdag :
  Op afspraak
 • Zondag :
  Op afspraak