De Postelse Hoeve

logo-postelse-hoeve.jpg
Informatie
Adres:Dr. Deelenlaan 10
Vandaag geopend tot 21:30
Over De Postelse Hoeve

Verwennen is ons vak

De Postelse Hoeve is een gastheer pur sang. Die van verwennen zijn vak gemaakt heeft en dus pas tevreden is als u dat bent. Een breed scala aan diensten wordt u aangeboden. Met als niet onbelangrijke extra’s een optimale bereikbaarheid en een riant parkeerterrein.

De Postelse Hoeve. De gastheer met oog voor detail…

Slaapverwekkend…

In een hotelkamer van De Postelse Hoeve is het moeilijk uw ogen open te houden. En eigenlijk is dat jammer. Want u weet niet wat u mist! Of het nu voor u zelf is of voor uw goede relaties, de Postelse Hoeve stelt alles in het werk om u op uw wenken te bedienen.

Smakelijk en smaakvol
De gastheer met oog voor detail zal u verbazen over de tot in de puntjes verzorgde diners. Of het nu om een gezelschap gaat of een heerlijk romantisch diner voor twee. De Postelse Hoeve biedt voor elke gelegenheid de juiste ambiance. Ook voor uw zakenlunch bent u bij ons aan het goede adres. In de rustige sfeer van de serre is het goed zaken doen.

Zalen waar je wat te zeggen hebt
Meetings met uw verkoopstaf of een bijeenkomst waar 300 mensen welkom zijn. De Postelse Hoeve is uw partner. Uiteraard kunnen daarbij allerlei arrangementen op maat gerealiseerd worden. Stel uw vragen gerust want De Postelse Hoeve is graag uw adviseur bij de organisatie.

De beste partij voor een goed feest!
Een succesvol feest of evenement begint bij de locatie. Samen met de specialisten van De Postelse Hoeve maakt u van die ene speciale gelegenheid een dag om niet te vergeten. Graag is het management van De Postelse Hoeve in een pril stadium van uw plannen ‘van de partij’. Zodat u bijtijds gewezen wordt op de bijkomstigheden en bijzonderheden. Waardoor uw evenement een succes wordt.

Feestarrangementen de Postelse Hoeve

Postelse Hoeve

Postelse Hoeve

PS: Als officiële externe trouwlocatie van de Gemeente Tilburg en met de Hasseltse kapel in de directe nabijheid biedt De Postelse Hoeve bovendien àlle ingrediënten voor een geslaagd huwelijksfeest!

Voor meer informatie: sales@depostelsehoeve.nl

de-postelse-hoeve-bedrijf

 

Openingstijden
 • Maandag :
  07:30 - 21:30
 • Dinsdag :
  07:30 - 21:30
 • Woensdag :
  07:30 - 21:30
 • Donderdag :
  07:30 - 21:30
 • Vrijdag :
  07:30 - 21:30
 • Zaterdag :
  07:30 - 21:30
 • Zondag :
  07:30 - 21:30