De Wever

Logo_DeWever.jpg
Informatie
Adres:Dr. Deelenlaan 6
Geopend vanaf 08:00
Over De Wever

De Wever heeft voor oudere inwoners van Midden-Brabant een antwoord op hun vraag naar een samenhangend pakket van wonen, ondersteuning, zorg en behandeling.

Voorop in ontwikkelingen

Elke dag is de Wever bezig met verbetering. Ze volgen alle ontwikkelingen in het vakgebied, die hen helpt om nóg betere zorg te bieden. Om zaken beter te doen, efficiënter op te lossen, leuker of makkelijker te maken. Het team van gepassioneerde en ervaren professionals is gemotiveerd om van elke nieuwe dag een mooie dag te maken. Met elkaar en vóór elkaar.

Thuis of op locatie

Niets is fijner dan thuis de ondersteuning krijgen die je nodig hebt. Zo blijf je zelfstandig in je eigen vertrouwde omgeving. Lukt dat niet meer? Dan maakt de Wever samen jou een nieuw thuis voor jou in een van de gastvrije en levendige locaties. Jouw woonplezier en geluk staan daarbij centraal.

Huiselijke sfeer

Van ‘rust en spiritualiteit’ tot ‘levendig en altijd wat te doen’. De woonzorg- en behandelcentra van de Wever hebben ieder hun eigen profiel, maar hebben allemaal gastvrijheid in een informele en huiselijke sfeer voorop staan.

Ben je op zoek naar een prettig nieuw thuis, waar je zorg krijgt waar je je goed bij voelt? Kom dan eens kijken op één van de locaties verspreid over Tilburg.

Zorg jij voor stralende gezichten?

Om zoveel mogelijk gezichten te laten stralen, staat er bij De Wever altijd een professioneel, gepassioneerd en vooral zorgzaam team klaar. Werk jij ook met je hoofd én met je hart? En maak jij het verschil tussen een voorzichtige glimlach en een stralend gezicht?

Kijk dan snel op www.werkenbijdewever.nl of we een vacature, leerwerkplek of stage hebben die bij jou past! Wil je meer weten over De Wever? Ga dan naar www.dewever.nl.

Openingstijden
 • Maandag :
  08:00 - 17:00
 • Dinsdag :
  08:00 - 17:00
 • Woensdag :
  08:00 - 17:00
 • Donderdag :
  08:00 - 17:00
 • Vrijdag :
  08:00 - 17:00
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten