Dierencrematorium Memoria

memoria.jpg
Informatie
Adres:5048 CL, Tilburg
24 uur per dag geopend
Over Dierencrematorium Memoria

Memoria betekent letterlijk ‘herinnering’ of ‘nagedachtenis’

“IEDER AFSCHEID IS DE GEBOORTE VAN EEN HERINNERING”

Salvador Dali

Een mooie herinnering kan volgens ons alleen ontstaan indien er sprake is van een respectvol en waardig afscheid. Daarom zullen we met onze persoonlijke benadering, grote betrokkenheid,inlevingsvermogen en vooral veel liefde, zorgdragen voor een waardig en respectvol afscheid van uw geliefde huisdier.

Dierencrematorium Memoria

Vervoer

Wij beschikken over een eigen ophaaldienst die uw overleden huisdier bij jouw thuis of dierenarts kan ophalen. Het is ook mogelijk om zelf jouw huisdier naar ons toe te brengen om daar in alle rust afscheid te nemen.

Individuele crematie

Wanneer je kiest voor een individuele crematie, wordt uw huisdier afzonderlijk gecremeerd.
Dus niet samen met andere dieren. Zo heeft u de garantie dat de as alleen van uw eigen huisdier is. Je ontvangt de as in een luxe strooikoker en een officieel crematiecertificaat voorzien van pootafdruk.
Wij begrijpen als geen ander dat je graag de as zo snel mogelijk terug wilt ontvangen. Daarom streven wij ernaar om de individuele crematie binnen 48 uur te laten plaatsvinden.

Collectieve crematie

Wanneer u kiest voor een collectieve crematie, wordt uw huisdier met meerdere dieren tegelijk gecremeerd. Je kunt niet meer over de as beschikken.

Binnenkijken bij Dierencrematorium Memoria

Afscheid

Het is mogelijk om gebruik te maken van één van onze sfeervolle afscheidsruimtes met uitzicht over de weilanden en natuur. Hier kun je in alle rust afscheid nemen van je huisdier.
Indien gewenst bieden wij de mogelijkheid om te wachten op de as van jouw overleden huisdier.

Urnen & aandenken

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan urnen, assieraden en gedenkstenen. Variërend van een basis urn en knuffelsteentjes tot exclusieve urnen en stijlvolle sierraden.
Mocht je andere wensen hebben dan vernemen wij dat graag en zullen we er alles aan doen om u daarin te ondersteunen.

Geopend tijdens coronacrisis

Ondankt de onwerkelijke situatie rondom het coronavirus is dierencrematorium Memoria gewoon geopend. Zo kun je gewoon op je eigen manier afscheid nemen van jouw geliefde huisdier.

Openingstijden
 • Maandag :
  24 uur per dag geopend
 • Dinsdag :
  24 uur per dag geopend
 • Woensdag :
  24 uur per dag geopend
 • Donderdag :
  24 uur per dag geopend
 • Vrijdag :
  24 uur per dag geopend
 • Zaterdag :
  24 uur per dag geopend
 • Zondag :
  24 uur per dag geopend