Eatonomy

Een nieuwe plek om te genieten van de lekkerste taarten en lunches - Eatonomy
Informatie
Adres:5038 AM, Tilburg
Gesloten
Over Eatonomy

Eatonomy is gespecialiseerd in luxe en verantwoorde lekkernijen. Ze houden rekening met verschillende allergieën, zo hebben ze alle taartjes die glutenvrij zijn (de bakster zelf is ook gluten intolerant). Naast bestellen en bezorgen kun je sinds december 2016 ook binnen lopen voor een lekker taartje en/of biologische en glutenvrije ingrediënten met certificaat.

Smaak Lokaal Eatonomy en WAAR Tilburg is een combinatie van cadeauwinkel, lunchroom, patisserie, biologische winkel en verpakkingsvrije supermarkt.

Met de winkel willen ze Tilburg een beetje mooier maken. Het mooiste cadeau is jouw glimlach! Hun producten zijn fairtrade, biologisch, gerecycled of komen uit de streek. De horeca is biologisch en heeft ruime keuze voor mensen met dieet wensen. De gebakjes en lunches zijn in eerste plaats verrukkelijk en van hoge kwaliteit. Ook zijn ze grotendeels glutenvrij, vegan- en ze maken alle gerechten zonder geraffineerde suiker en super vers. Alle gerechten zijn ook mee te nemen om er thuis van te smullen. Proeven is geloven!

Eatonomy

Alle producten zijn standaard biologisch, glutenvrij en bevatten geen geraffineerde suikers. Ze kopen en koken spullen die geen gluten bevatten en werken zelf ook in een glutenvrije ruimte. Zij vinden zelf biologische producten veel lekkerder en gezonder, vandaar dat zij met dit soort producten werken.

Zij zijn dit bedrijf gestart, omdat zij producten willen aanbieden die mooi en smakelijk zijn, maar vooral voordelen hebben voor de algemene gezondheid. Ze vinden dus dat eten tegelijkertijd lekker en gezond moet zijn in plaats van bijvoorbeeld een streng dieet volgen en het niet lekker vinden. Zo kiezen zij dus bij de voorbereiding van ieder product voor natuurlijke, biologische en seizoensgebonden ingrediënten die je lichaam een goede voeding geven en ook nog eens lekker zijn.

Als je opzoek bent naar een suikervrije of vegetarische versie van het product dan kun je contact opnemen en kijken wat de mogelijkheden zijn. Je kunt bestellen/contact opnemen met dit bedrijf via de website, telefonisch en via de e-mail.

Assortiment

Je kunt het assortiment van Eatonomy vinden op onder andere hun eigen website en op de Facebookpagina. Ook is het verse assortiment sinds kort dagelijks bij WAAR Tilburg te vinden.

Ze bieden sinds kort ook een aantal biologische en glutenvrije ingrediënten met certificaat aan voor een lagere prijs dan in andere winkels, dit is wel tegen inlevering van een eigen verpakking. De lijst met prijzen en minimale afname per keer kun je vinden op de Facebookpagina.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  11:00 - 18:00
 • Woensdag :
  11:00 - 18:00
 • Donderdag :
  11:00 - 21:00
 • Vrijdag :
  11:00 - 18:00
 • Zaterdag :
  11:00 - 17:00
 • Zondag :
  12:00 - 17:00