Echte Bakker Jan Swaanen

Echte Bakker Jan Swaanen

Echte Bakker Jan Swaanen

Als Echte Bakker ontwikkelen ze regelmatig heerlijke nieuwe broden. Deze broden zijn gemaakt van de beste grondstoffen die alleen voor hen verkrijgbaar zijn. Ga eens langs. Ze laten je graag hun specialiteiten proeven.

Over Echte Bakker Jan Swaanen

Echte Bakker Jan Swaanen is een moderne ambachtelijke bakkerij gevestigd in Hilvarenbeek, waar dagelijks de lekkerste verse brood en banket producten gemaakt worden, Welke in de winkels in Hilvarenbeek, Bladel en Oisterwijk verkocht worden.

De specialiteiten zijn ondermeer de echte Brabantse worstenbroodjes die dagelijks vers gemaakt worden. Maar ook bieden zij klanten een groot assortiment speltproducten. (zie verdere informatie elders op de site).

Maar als Echte Bakker hebben zij véél meer. Verse gebakjes, taarten, luxe broodjes, croissants, te veel om allemaal op te noemen. Neem een kijkje op de website. en ga gerust eens langs in een van de winkels, iedere dag staat een deskundig verkoopteam klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.

Echte Bakkers Bon

Ben je op zoek naar een lekker cadeau voor vrienden, familie en kennissen? De Echte Bakkers Bon valt gegarandeerd in de smaak. Een heerlijk geschenk voor Echte genieters.

  • De bon is onbeperkt geldig;
  • Je kunt de waarde zelf bepalen;
  • Inwisselbaar bij alle Echte Bakkers in heel Nederland.

De cadeaubon is verkrijgbaar in de winkel. Vraag ernaar bij een van de medewerkers.

Locatie