Restaurant De Beren Tilburg

Restaurant de beren

Restaurant De Beren Tilburg

Met inmiddels 25 restaurants en 18 bezorgrestaurants serveren De Beren al sinds 1984 de lekkerste gerechten van de grill. De Beren staan zowel voor een vriendelijke en ongedwongen sfeer als voor kwalitatief goed eten tegen een aantrekkelijke prijs. De Beren zijn al meer dan 30 jaar een begrip. Ze zijn gevestigd in Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Flevoland en Utrecht.

Heerlijk en gezellig

Lekker en vriendelijk geprijsd eten in royale porties. Heerlijke vlees- en visgerechten die worden bereid op de grill. Een warme en gezellige entourage waar iedereen welkom is en waar de medewerkers bijdragen leveren aan de vriendelijke en ongedwongen sfeer. Dát is al meer dan 30 jaar de succesvolle formule van De Beren.

Voor iedereen

Waarom de beregezellige familie zo groot is gegroeid? Onder meer vanwege het open karakter. Iedereen voelt zich thuis bij de Beren. Ongeacht zijn leeftijd, inkomen of achtergrond. De zaken richten zich niet op specifieke leeftijdscategorieën of sociale groepen. Iedereen wordt ondergedompeld in een vriendelijke sfeer en krijgt kwalitatief goede maaltijden in royale porties geserveerd.

Informeel eten

Het eerste De Beren restaurant ontstond in 1984, een tijd waarin de horecagast ruwweg de keuze had tussen restaurants enerzijds en cafés of barretjes anderzijds. Bruintje Beer in Rotterdam was vanaf het eerste moment anders. De eigenaren streefden naar eten op informeel niveau.

Verrassend gezond

De karakteristieke saté en de heerlijk gegrilde vis, biefstuk en spareribs. De Beren zijn er beroemd mee geworden, net als met hun gezellige sfeer. Maar eten bij De Beren is niet alleen lekker. Het is ook verantwoord en verrassend gezond. Het vlees is afkomstig van runderen die zijn geboren en opgegroeid in de groene weiden van de Zuid-Amerikaanse Pampa; in het grensgebied van Argentinië, Uruguay en Rio Grando do Sul. Dat leidt tot 100% gezonde vleesproducten zonder on eigen of schadelijke stoffen.

Restaurant De Beren Tilburg is gevestigd in het gebouw van bioscoop “Euroscoop” op het Olympiaplein 1 bij Nieuw Stappegoor.

Locatie