Eetcafé Langeboom

afwasser
Nieuwlandstraat 1
5038SL  Tilburg
013-5441426

info@langeboom.nl

Eetcafé Langeboom

Vlees, vis of vegetarisch? Lekker eten in een ongedwongen sfeer doe je bij Eetcafé Langeboom in Tilburg. Voor de prijs hoef je het niet te laten, ze hebben namelijk maaltijdsalades v.a. €7,50. Ga genieten bij Eetcafé Langeboom; binnen of in de mediterrane tuin onder de kiwiboom!

langeboom2

Menukaart

De menukaart van Eetcafé Langeboom is heel divers. Er is voor ieder wat wils. Zo zijn er verschillende belegde broodjes, salades, eiergerechten en hamburgers voor de lunch. Uiteraard kun je ook terecht voor een volledige maaltijd met voor-, hoofd– en nagerechten. Van vis tot vlees of vegetarisch, ze hebben het allemaal!

Natuurlijk hebben ze ook een heerlijke borrelkaart met kleine hapjes.

Tapas

Naast de gewone menukaart serveert Eetcafé Langeboom ook onbeperkt tapas! Op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag kan je voor maar €17,50 per persoon genieten van de heerlijkste tapas. Op vrijdag en zaterdag betaal je €19,50 per persoon. Kids tot en met 4 jaar mogen gratis mee eten. Vanaf 5 jaar betaal je voor kinderen 1 euro per levensjaar. Uiteraard kan je de tapas ook los bestellen als je geen gebruik wilt maken van het arrangement. Vanaf 17:00 uur zijn de tapas verkrijgbaar.

*Drankjes en toetjes vallen buiten het arrangement.

langeboom1

Locatie