Efteling

efteling-logo.jpg
Informatie
Adres:Europalaan 1
Vandaag geopend tot 18:00
Over Efteling

De Efteling is al 65 jaar een wonderlijke organisatie. Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 verrassen zij de gast steeds weer met nieuwe vormen van (verblijfs-)recreatie en entertainment. Hierbij staat het thema sprookjes centraal. Naast professionaliteit en creativiteit is gastgerichtheid één van de pijlers waarop de Wereld van de Efteling rust. Met meer dan 4 miljoen bezoekers per jaar behoort het attractiepark tot de Europese top. In 2017 zijn ze zelfs uitgeroepen tot beste themapark ter wereld.

In de Efteling valt reusachtig veel te ontdekken. Bezoek het nostalgische sprookjesbos, de romantische Droomvlucht of de Oosterse Fata Morgana. Hou je van spanning en sensatie? Stap dan in de Bobbaan, Vogel Rok, Phyton, De Vliegende Hollander of Joris en de Draak. In de eeuwenoude stad Raveleijn beleef je een spectaculaire parkshow. In het Eftelingtheater bezoekt de gast de musicals.

Benieuwd naar de verhalen achter de attracties of de parkshows? Bekijk dan de website.

Overnachten

In de Efteling is zoveel te beleven dat één dag vaak niet voldoende is. Gasten kiezen voor een overnachting in het Efteling Hotel, vakantiepark Efteling Bosrijk of bij Efteling Loonsche Land.

Het Efteling Hotel is al 25 jaar een succesvolle verblijfsaccommodatie in de Wereld van de Efteling en is met 4 sterren geclassificeerd. Het hotel beschikt over een ruime lobby, een bar, restaurant en vijf zalen. De 122 kamers, waarvan 5 junior suites en 20 themasuites, ademen de typische Efteling-sfeer.

Vakantiepark Efteling Bosrijk ligt vlak naast het attractiepark. Verscholen in het bos liggen de sfeervolle huysen en knusse appartementen. De gast komt hier in een natuurlijke omgeving tot rust en geniet van een heerlijk ontspannen sfeer. Binnen de poorten van het vakantiepark zijn diverse horecagelegenheden, een Klein Waerenhuys en een Badhuys.

Aan de rand van natuurgebied Loonsche Land en op loopafstand van het Eftelingpark ligt vakantiepark Efteling Loonsche Land. Hier kijk je uit over boomtoppen en vind je hutten die bedekt zijn met duinzand en heide. Het vakantiepark beschikt over eenvoudige, knusse vakantiewoningen en hotelkamers gemaakt van natuurlijke materialen. Allemaal inclusief onbeperkt toegang tot het attractiepark. Boven, op of onder de grond: dichter bij de natuur kun je niet komen!

Kom je ook sprookjesachtig overnachten? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

Zakelijk

De Efteling faciliteert zakelijke bijeenkomsten en informele evenementen op verschillende locaties in de meest unieke omgeving die men zich kan voorstellen. Het park vormt een prachtig decor en biedt oneindige mogelijkheden op zakelijk gebied. Van vergadering tot congres, van teamuitje tot bedrijfsfeest of zelfs Reuzenfeest: elke bijeenkomst zorgt gegarandeerd voor een blijvende herinnering.

Uitgebreide informatie over de 1001-mogelijkheden vind je via deze link.

Werken bij de Efteling

De wereld mooier achterlaten voor volgende generaties. Met 2600 collega’s wordt hier dagelijks hard aan gewerkt. ‘Betovering’ is het sleutelwoord van de Efteling. Betoveren is een vak: het zegt alles over hoe medewerkers het verschil (kunnen) maken. Het zit in hun DNA en dat van hun medewerkers. Werken bij de Efteling betekent werken in een bijzondere en dynamische omgeving, waar de gast altijd op de eerste plaats komt. Het betekent ook dat je onderdeel bent van een informele bedrijfscultuur en je deel uitmaakt van een enthousiast en professioneel team waarin ontwikkeling en professionalisering, als ook de Brabantse gemoedelijkheid, centraal staan.

Kom jij het team versterken? Een overzicht van openstaande vacatures vind je via deze link.

Openingstijden
 • Maandag :
  11:00 - 18:00
 • Dinsdag :
  11:00 - 18:00
 • Woensdag :
  11:00 - 18:00
 • Donderdag :
  10:00 - 18:00
 • Vrijdag :
  10:00 - 18:00
 • Zaterdag :
  10:00 - 18:00
 • Zondag :
  10:00 - 18:00