Elho

elho-tilburg

Elho

Elho is een bloeiend familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in het maken van kunststof potten en aanverwante artikelen. Het familiebedrijf is in deze jaren uitgegroeid tot de marktleider in Europa en een speler van wereldformaat.

Elho streeft ernaar om je telkens weer te verrassen met vrolijke, functionele en creatieve producten die je blijven inspireren je huis of tuin nog gezelliger te maken. Een elho pot met een mooie plant maakt het overal gezellig, of dat nou in New York is of een rijtjeshuis in Appingedam. Alles wordt gemaakt met liefde en plezier, zodat jij er altijd van kunt genieten.

Elho

Groen denken

Elho houdt van groen. Dat geldt voor groene planten, maar ook voor groen ondernemen. Daarom zijn ze het groenste bedrijf in de markt. 40% van de producten is gemaakt van gerecycled kunststof, voor de green basics collectie is dat zelfs 100%! Ook de verpakkingen zijn recyclebaar en gemaakt van gerecycled materiaal. Alle auto’s en vrachtwagens rijden op elektriciteit of biogas en zo heeft elho nog allerlei andere initiatieven ontplooid waarmee het bedrijf streeft naar een nog groener bedrijf in een groenere wereld.

elho

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is ook belangrijk voor het familiebedrijf dat groeit. En daar willen ze anderen ook in laten delen. Ieder jaar deelt elho een percentage van de winst met het Liliane fonds, dat hulp biedt aan kinderen en jongeren met een handicap in ontwikkelingslanden. Door deze kinderen de zorg te geven die zij nodig hebben en hen onderwijs en werk te bieden, krijgen zij weer een kans op deze wereld.

elho

Meer informatie over elho

Voor meer informatie over elho of de producten kan je een kijkje nemen op de website. Wil je weten waar je elho-producten kan kopen bij jou in de buurt? Check dan de verkooppunten! Of ben je benieuwd naar de virtuele tour voor het elho gebouw? Ga dan mee op de virtuele tour.

elho

Locatie