Elusive Events

elusive3.jpg
Informatie
Adres:5176 NE, De Moer
Op Afspraak

Nieuws van Elusive Events

Over Elusive Events

Elusive betekent ongrijpbaar. Dit is precies wat zij hun gasten graag willen geven: een unieke ervaring waarbij het ongrijpbare mogelijk gemaakt wordt. Ze organiseren op maat gemaakte events en verzorgen premium catering op locatie. Daarnaast zijn kookliefhebbers op de locatie ’t Veurhuis in Dongen aan het juiste adres voor een uitdagende kookworkshop.

Elusive Events

Een event is in hun ogen een beleving en Elusive Events zorgt voor een ervaring om nooit meer te vergeten. Ze organiseren volledige events van A tot Z, waarbij ze uitgaan van de klant zijn wensen en ideeën. Van bruiloften tot themafeesten en van jubilea tot grote evenementen, ze regelen het graag. Ze kijken naar de mogelijkheden en samen met de allerbeste professionals zetten ze een prachtig event neer. Uiteraard is het ook mogelijk om Elusive voor alleen de catering in te huren. Waar je ook naar op zoek bent, ze staan voor je klaar.

Elusive Catering

Catering is voor hen meer dan eten en drinken. Elusive staat voor luxueuze catering waarbij de ervaring centraal staat. Ze zetten een totaalplaatje neer, waardoor je volledig ontzorgd wordt. De professionele bediening en zeer ervaren chef-koks zorgen ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Samen maken ze er een onvergetelijke beleving van.

 ‘t Veurhuis

Voor alle kookliefhebbers die graag de fijne kneepjes van het vak leren, biedt Elusive op maat gemaakte kookworkshops aan. Op de vaste locatie, ’t Veurhuis in Dongen, organiseren ze op aanvraag workshops voor iedereen die gek is van koken. Uiteraard stemmen ze het niveau af op de specifieke wensen van de groep. Daarnaast verzorgen ze hier vergaderarrangementen en organiseren ze er de mooiste feesten. ’t Veurhuis is een zeer veelzijdige locatie waar ze echt uit kunnen pakken.

Elusive staat voor kwaliteit, professionaliteit en originaliteit. Ze zorgen voor premium ervaringen die je nooit meer vergeet.

Openingstijden
 • Maandag :
  Op Afspraak
 • Dinsdag :
  Op Afspraak
 • Woensdag :
  Op Afspraak
 • Donderdag :
  Op Afspraak
 • Vrijdag :
  Op Afspraak
 • Zaterdag :
  Op Afspraak
 • Zondag :
  Op Afspraak