Embrace Pink Foundation

van Hogendorpstraat 55-05
5046LB  Tilburg
013-5455717

info@embracepink.nl

Embrace Pink Foundation

EMBRACE PINK is een fris en fruitige foundation voor seksuele diversiteit. In haar soort zijn wij een van de grootste organisatie onder de rivieren. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg. Samen met talloze partners werken wij aan een groeiende acceptatie van seksuele diversiteit en volledige integratie van homo-, bi- en transseksualiteit in de samenleving. Voor ons is het belangrijkste dat wij een veilig klimaat creëren waarin iedereen wordt geaccepteerd zoals hij/zij is.

Onze vrijwillige medewerkers zetten zich, naast algemene belangenbehartiging in voor onze drie productgroepen. Het Support team richt zich op informatie, individuele (coming-out) begeleiding en ontmoeting. Het Consultancy team doet aan educatie; voorlichtingsbijeenkomsten en trainingen aan personeel en bezoekers van onderwijsinstellingen, asielzoekerscentra, zorginstellingen en welzijn organisaties. Ons Media en ICT team zorgt voor de technische ondersteuning, ontwikkeling van de website, realisatie van promotiemateriaal en onderhoud netwerkinfrastructuur en communicatie kanalen.

De organisatie wordt aangestuurd door de algemeen directeur Giovanni Tamo en productmanagers Sabrina Igbinosa en Laura Vlaminckx.embracepink

Locatie