Ervo 2 Wielers

Schouwburgring 158
5038TM  Tilburg
013-5432589

ervo1@planet.nl

Ervo 2 Wielers

Ervo bestaat reeds sinds 1977. Aanvankelijk zijn zij gestart in een winkel op de Gasthuisring. In de loop der jaren hebben zij zich ontwikkeld tot een toonaangevende speciaalzaak op racesport gebied. In 1979 zijn zij verhuisd naar de Schouwburgring.

Als renner met een 90-tal overwinningen (Jacques Vooys), gebruiken zij hun ervaring en vakkennis, om hun klanten optimaal te bedienen. Zij zijn er daarnaast trots op ook de langst bestaande wielersport speciaalzaak (38 jaar) in de regio Tilburg te zijn. In het verleden hebben zij racefietsen opgebouwd voor renners als Jean Paul van Poppel, Erik Breukink, Theo de Rooy, Eric Heiden (5 gouden medaille winnaar Olympische Spelen), en een niet onverdienstelijk fietsende Guus Meeuwis. Maar daarnaast, en dat vinden ze eigenlijk nóg leuker, hielpen ze duizenden liefhebbers en semi-professionals, zoals jou.

De winkel van Ervo

Hun bescheiden pand is een wolf in schaapskleren. Ze hebben een kleine maar representatieve showroom en natuurlijk hebben ze een uitgekiend assortiment aan fietsen, kleding en accessoires. Daarnaast, ze weten wat er te koop is en kunnen je helpen bij de aanschaf van de juiste kleding, gimmicks en onderdelen.

De winkel draait om een open werkplaats, zodat je precies kunt zien wat ze doen. Ze beschikken over technische medewerkers met een enorme vakkennis. Geen technisch probleem, en dan bedoelen ze ook geen enkel probleem, is voor hun onoplosbaar.

Locatie