Estate Digital

Logo-Estate.jpg
Informatie
Adres:Sportweg 14
Opent dinsdag om 08:30
Over Estate Digital

Estate Digital State of the art experiences

Bij Estate geloven ze in happiness. Positieve, gedreven collega’s zorgen voor tevreden klanten en andersom. Gelukkige mensen zijn creatiever, werken beter samen en halen mooiere resultaten. Estaters zijn nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden en willen die succesvol toepassen. Wij zijn de digitale katalysator voor de bedrijven wiens doelen wij helpen te realiseren.

Ervaring

Met twintig jaar ervaring, sterke technische expertise en keuze voor betrouwbare C#.Net platformen bezorgen ze iedereen een state of the art experience. Als Sitecore Gold Implementation Partner en nummer 1 Europese implementatiepartner van het Sitefinity CMS hebben ze al vele succesvolle implementaties gerealiseerd.

Technologie

In een snel veranderende wereld met ongekende digitale mogelijkheden loopt Estate voorop. Ze zijn gek op nieuwe technologie, vernieuwend in de aanpak en flexibel in de processen. Niet bang om te experimenteren met innovatieve ideeën over werk en leiderschap. Ze geloven in autonomie en talentontwikkeling. Met status en macht hebben ze niet zo veel. De taakverdeling gebeurt zelfsturend, op basis van enthousiasme, talent en skills. Ook daarin lopen ze voorop. En dat is spannend!

Agilelicious

Agilelicious staat voor de eigenwijze manier van werken. Voor een proces en resultaten met aantrekkingskracht. Maar ook voor de work hard, play hard mentaliteit. Niet voor niets houden ze bij Estate van een feestje!

Openingstijden
 • Maandag :
  08:30 - 17:00
 • Dinsdag :
  08:30 - 17:00
 • Woensdag :
  08:30 - 17:00
 • Donderdag :
  08:30 - 17:00
 • Vrijdag :
  08:30 - 17:00
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten