EVE

EVE
Burgemeester Stekelenburgplein 208
5041 SC  Tilburg
013 205 5833

info@eve-tilburg.nl

EVE

Centraal in de Tilburgse Spoorzone staat de monumentale Polygonale Loods, het thuis van EVE. EVE staat voor Eten Voor Eten, een deel van de opbrengst van EVE wordt gedoneerd aan het World Food Programme met als doel jaarlijks minimaal 100.000 maaltijden te doneren. Naast eten en drinken biedt EVE volop mogelijkheden voor ontmoeten, vergaderen en bijzondere events.

Lunch- en dinerkaart

EVE staat voor eten, drinken en delen. Dit zie je ook terug op de EVE Tilburg Menukaart. De smaak staat centraal en is gebaseerd op eerlijke, verse producten. EVE heeft vegetarische gerechten en klassiekers op het menu. Frans georiënteerd en heerlijk met een Tilburgse twist.

Wijn- en drankenkaart

Op de EVE wijnkaart vind je een balans tussen vertrouwd en overwachte ontdekkingen uit de favoriete regio’s. Want naast een plek om te eten, is EVE ook een locatie voor borrels en fijne ontmoetingen. Bekijk ook de mogelijkheden van wijnkluizen.

EVE

Zaalverhuur

Gemakkelijk naast Tilburg CS en in de nabijheid van diverse parkeergarages is EVE een ideale en inspirerende locatie voor meetings, trainingen en een veelzijdigheid aan events. Onder het dak van de monumentale Polygonale Loods bieden ze meerdere ruimtes voor verhuur aan.

Grote zaal

De grote zaal van EVE is maar liefst 410m2 groot en biedt een mooi uitzicht op Tilburg CS en de Spoorzone. Deze zaal is te huren voor congressen, bruiloften, meetings en verscheidene events.

Separe

Een aantrekkelijke vergaderruimte van 35m2 voorzien van een groot HD scherm en audio. Geschikt voor vergaderingen, trainingen, workshops maar ook kleine borrels of private dinners.

eve-foto-jan-van-eindhvoen
Fotografie: Jan van Eindhoven/beeldwerkt

Reserveren

Reserveren kan via het invulformulier op de website, of door te bellen naar: 013 507 0808.

Social Media

Wil jij op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen, acties en evenementen bij EVE. Volg ze op Instagram en Facebook.

Locatie