Expert Tilburg

Expert Tilburg
Bredaseweg 110
5038 NJ  Tilburg
013-5434220

tilburg@expert.nl

Expert Tilburg

Expert begrijpt ‘t. Bij Expert Tilburg staat namelijk alles in het teken van klantvriendelijkheid. Je kunt bij ons in de winkel op jouw gemak de nieuwste producten bekijken en vergelijken.

Expert Tilburg: beeldbepalend in de regio

Expert Tilburg, gevestigd aan de Bredaseweg, is al sinds 1964 een toonaangevend en beeldbepalend begrip in de regio, letterlijk en figuurlijk. “We zijn dat als totaalaanbieder met de beste service, maar hebben dat vooral ook bereikt door onszelf te zijn.” Dat zegt Jan Zebregs, samen met Rob Paijmans eigenaar van Expert Tilburg.

Veel klanten kiezen de zaak aan de Bredaseweg uit vanwege de goede service die geboden wordt. “Ontzorgen van de klant”, noemen ze dat bij Expert Tilburg. “Wie bij ons iets koopt, of dat nou in de winkel of online is, kan rekenen op een goede bezorg- en/of installatieservice. En wie naar de winkel belt krijgt ook altijd een verkoper aan de lijn. Blijken er achteraf nog vragen te zijn dan kan de klant ook gewoon naar het personeel bellen en krijgt men dus geen callcenter aan de lijn,” verzekert Jan Zebregs.

De lijnen zijn dus kort bij Expert Tilburg. Naast de service staat Expert Tilburg voor kwaliteit en worden er A-merken verkocht. “Wij vinden dat we nog echt een dienst leveren en meer doen dan alleen met dozen schuiven. We merken ook dat onze klanten dat waarderen.” Maar de waardering is wederzijds. Jan Zebregs: “ Omdat we ook in de toekomst op deze manier door willen gaan, wil ik graag onze klanten bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.

We hopen de klanten te mogen blijven begroeten. Zeker nu grote winkelbedrijven wegvallen, slaat soms de twijfel toe bij de consument. Wij kijken echter met vol vertrouwen naar de toekomst en hopen dat de consument de weg naar ons blijft vinden,” Dat kan naar de winkel aan de Bredaseweg of natuurlijk via de website. Expert Tilburg is ook te volgen via Facebook.

Wil je een online afspraak met een van onze monteurs? Stuur dan een mail naar werkplaats.tilburg@expert.nl

Eigen servicedienst voor reparatie en ondersteuning

Plotsklaps jouw wasmachine kapot, en dan? Onze eigen servicedienst kan zo snel mogelijk bij jou langskomen. De reparatie van bijvoorbeeld je wasmachine, tv of inbouwapparatuur wordt snel en vakkundig uitgevoerd. Je kunt telefonisch bij ons een reparatieverzoek indienen of online het reparatieformulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Inbouw van witgoed, audio en meer

Geen expert in huis voor inbouw? Wij hebben de oplossing voor je: de Expert inbouwservice. Wij helpen je graag met het juiste advies in jouw situatie en zorgen er voor dat je optimaal kunt genieten van jouw aankoop. Onze bezorgers/monteurs zijn namelijk zo gespecialiseerd dat ze het aansluiten en installeren van ieder nieuw apparaat uit kunnen voeren. Wanneer er inbouwapparatuur ingebouwd en aangesloten moet worden, zullen wij voor jou vooraf een offerte op maat maken. Het inbouwen van apparatuur blijft namelijk een heel precies maatwerk en wij willen niet dat jij achteraf voor verrassingen komt te staan.

Bezorgservice

Heb je een nieuwe wasmachine of televisie? Onze bezorgservice brengt jouw aankoop netjes thuis. In overleg vinden we altijd een moment wanneer het leveren van het apparaat voor u het beste uitkomt. Vooraf bespreken we met jou de situatie waarbinnen het product geplaatst moet worden en de kosten voor bezorging. Ook kun je met ons extra afspraken maken over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of op zaterdag. Wanneer je vooraf aangeeft dat jouw oude apparaat afgevoerd dient te worden, nemen wij deze gewoon voor je mee terug. Net als de verpakkingsmaterialen van jouw nieuwe apparaat. Zo weet jij zeker dat je straks optimaal kunt genieten van jouw nieuwe aankoop.

Product demonstraties

Met regelmaat hebben wij specifieke product demonstraties in de winkel. Wanneer je een product hebt wat jij graag gedemonstreerd wil zien, dan doen wij dit natuurlijk ook graag voor je. Afhankelijk van het product en de drukte in de winkel kunnen wij hier ook een afspraak voor maken, zodat we rustig de tijd voor jou kunnen nemen en je kunnen voorzien van persoonlijk advies.

Locatie