Festival van het Levenslied Tilburg

logo-festival-het-levenslied
Informatie
Adres:Paleisring 15
Geen openingstijden beschikbaar
Levenslied Zaterdag © Bas Haans Fotografie
Over Festival van het Levenslied Tilburg

Nederlandstalige muziek met een lach en een traan. Bezoekers kunnen zich weer helemaal uitleven op de Paleisring en het Piusplein. Bekende Nederlandse artiesten en lokale beroemdheden zorgen ongetwijfeld weer voor een uitbundige sfeer. Het Festival van het Levenslied is al jaren één van de best bezochte evenementen van Tilburg en landelijk de grootste in zijn soort.

Nadat het festival een vernieuwingsslag heeft gemaakt door van twee podia naar één podia te gaan, vindt het ook dit jaar weer zijn plaats op de paleisring voor de kattenrug. De zangers en zangeressen van het levenslied worden ondersteund door een groots live orkest.

Het festival is gratis voor het publiek en bijna geheel afhankelijk van sponsors. Sommigen van hen zijn al jaren trouwe sponsors. Niet alleen grote sponsors zijn belangrijk voor het festival, maar iedere bijdrage is van betekenis. Nog steeds dienen zich nieuwe sponsors aan om bij te dragen aan dit succesvolle festival, dat een van de langstlopende van Tilburg is.

Ook de horecavereniging Paleisring/Piusplein levert een aanzienlijke bijdrage door middel van hun medewerking aan het festival. Zonder haar medewerking kan dit festival immers niet gerealiseerd worden.

De organisatie, bestaande uit een grote groep ondernemers uit de regio, stelt elk jaar hun expertise belangeloos ter beschikking en werken er  hard aan om dit gratis festival te realiseren. Tenslotte worden de mensen van de gemeente Tilburg bedankt die zich ieder jaar weer inzetten voor dit festival.

Benieuwd naar het programma? Klik dan hier!

© Bas Haans Fotografie
Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten