Fietsenstalling Heuvel

Heuvel 35
5038 BP  Tilburg

Fietsenstalling Heuvel

Fietsenstalling Heuvel is de grootste bewaakte fietsenstalling in de binnenstad van Tilburg. De fietsenstalling is gelegen onder het centrale Heuvelplein en heeft de beschikking over 1100 plaatsen. Het stallen van de fiets in deze fietsenstalling is gratis.

Handig om te weten

Na een flinke renovatie in de zomer van 2019, is de fietsenstalling aan de Heuvel weer geopend. De kelder kreeg een nieuwe lik verf, nieuwe fietsenrekken en de rolbanen werden vernieuwd.

En dat nog wat handige info voor gebruik van de fietsenkelder. De stalling is altijd gratis en bromfietsen zijn niet toegestaan. Verder kunnen e-bikes worden opgeladen (net als in de fietsenstalling op het Pieter Vreedeplein) en er zijn gratis fietspompen beschikbaar. Misschien was dit ook nog nieuw voor je: in alle fietsenstallingen in de binnenstad kun je een buggy lenen als je je fiets hebt geparkeerd.

Openingstijden Fietsenstalling Heuvel

De fietsenkelder op de Heuvel heeft van alle Tilburgse fietsenkelders de meest ruime openingstijden. In het weekend is de fietsenstalling de hele nacht geopend. Dit zijn de openingstijden:

  • maandag: 07.30 – 04.30 uur
  • dinsdag: 07.30 – 04.30 uur
  • woensdag: 07.30 – 04.30 uur
  • van donderdag 07.30 tot maandag 04.30 uur geopend (non-stop)

Locatie