FINTREX

Klantcontact medewerker
Aert van Nesstraat 45
3012 CA  Rotterdam
010-2175821

FINTREX

FINTREX is dé specialist binnen de klant contactcenter branche als het gaat om personeel. In Nederland zijn zij de grootste onafhankelijke recruitment partij voor telefonisch adviseurs, callagents, online verkeersleiders, teamleiders en managers.

Wat FINTREX onderscheidt is dat ze de sollicitant laten kiezen en meedenken. “De beste match maak je zelf” is hun motto. Hierdoor zijn zij in staat onze medewerkers te laten uitblinken in hun duurzaamheid en kwaliteit voor de opdrachtgevers. Werk je voor of via FINTREX dan mag er wat extra’s van je worden verwacht.

Fintrex

Klantcontact

Met meer dan 800 medewerkers Is FINTREX in Nederland de grootste onafhankelijke leverancier van personeel binnen de klantcontact branche. Het onderscheidend vermogen ligt in de unieke toegang tot en benadering van Human Capital en in het feit dat FINTREX zich volledig focust op één vakgebied: klantcontact.

Met de tien targetsites vindt de werving volledig online plaats, zonder het persoonlijke karakter te verliezen tijdens de selectieprocedure. Vanuit een centraal geleide organisatie zijn ze te vinden in heel Nederland. En biedt FINTREX meerwaarde voor ieder bedrijf met klantcontact.

Locatie