First Impression Audiovisual

first-impression-logo
Informatie
Adres:Maidstone 24
Geopend vanaf 08:30
Over First Impression Audiovisual

Over First Impression audiovisual B.V.

It’s all about experience!

Het team van First Impression audiovisual bestaat uit bedenkers en makers van audiovisuele beleving en multi-zintuiglijke impact. First Impression creëert ‘phygital experiences’ met audiovisuele technologie en multisensory storytelling. Het team bestaat naast ervaren techneuten en engineers, uit crossmediale creatievelingen die meedenken over de gehele customer journey. Je komt First Impression bijvoorbeeld tegen in alle vestigingen van Basic-Fit, TUI, Rituals, Schoonenberg en ANWB. Maar ook in flagship stores en experience centers als Sligro, World of Hearing, Volvo en House of Rituals. Je komt First Impression ook tegen op evenementen zoals Tilburg Culinair en Festival van het Levenslied tot Decibel Outdoor, waar ze alle audiovisuele technologie verzorgen.

Hun kennis van apparatuur, toepassingen en trends gaat idioot ver. Zo ver, dat ze als geen ander meester zijn in het creëren van een beleving die perfect past en verrast. Hun team van AVenturers haalt alles uit de kast om verwachtingen te overtreffen; van idee en ontwerp tot realisatie en installatie.

Sinds 2020 heeft First Impression ook een opnamestudio beschikbaar waar je als bedrijf of instelling ook je eigen show kunt maken, zelfs live! Voor elke sessie geven ze de studio de branding die 100% past bij jouw organisatie, merk of doelstelling.

Ze zijn een trots Tilburgs bedrijf. Klik hier voor een eerste impressie waarmee ze je graag willen inspireren en je van harte uitnodigen voor een bezoek aan hun Experience Center.

Openingstijden
 • Maandag :
  08:30 - 17:00
 • Dinsdag :
  08:30 - 17:00
 • Woensdag :
  08:30 - 17:00
 • Donderdag :
  08:30 - 17:00
 • Vrijdag :
  08:30 - 17:00
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten