First Impression Audiovisueel B.V.

First Impression Audiovisueel

First Impression Audiovisueel B.V.

It Is All About Experience! 

Oorstrelend geluid, magnifiek beeld, sprankelende verlichting…. Niks minder, wél meer. Veel meer. First Impression is specialist in audiovisuele oplossingen. They love it!

Hun kennis van apparatuur, toepassingen en trends gaat idioot ver. Zo ver, dat ze als geen ander meester zijn in het creëren van een beleving die perfect past en verrast. Hun team van AVenturers haalt alles uit de kast om verwachtingen te overtreffen; van idee en ontwerp tot realisatie en installatie.

Zo verzorgen ze de techniek tijdens grote evenementen, installeren ze geluid- en beeldapparatuur in winkels en sportcentra of presentatie apparatuur bij bedrijven. Een eigen design afdeling produceert digitale content en interactieve applicaties voor narrowcasting systemen om het geheel tot vernieuwende oplossingen te maken. Je komt hun tegen van Tilburg Culinair en Festival van het Levenslied tot Decibel Outdoor. Maar ook in alle vestigingen van bijvoorbeeld Basic-Fit, TUI, Coolcat en Sacha zijn ze verantwoordelijk voor de audiovisuele beleving.

Ze zijn een trots Tilburgs bedrijf. Klik hier voor een eerste impressie waarmee ze je graag willen inspireren en je van harte uitnodigen voor een bezoek aan hun Experience Center.

 

Locatie