Fit to Call

337757_logo_fittocall_260213.jpg
Informatie
Adres:5046MB, Tilburg
Geen openingstijden beschikbaar
Over Fit to Call

Wat wij doen?

Fit to Call biedt u zakelijke oplossingen van werkzaamheden waar u zelf niet of onvoldoende aan toekomt. Tegenwoordig is het moeilijk en kostbaar om nieuwe leden aan te trekken, retentiemanagement is hiervoor dé oplossing. Fit to Call is gespecialiseerd om dit voor u te bewerkstelligen.

Fit to Call denkt graag met u mee en zet ludieke belacties in om deze retentie te verhogen zodat het direct een positieve invloed heeft op uw omzet. In een persoonlijk gesprek kunnen we bepalen wat dat op jaarbasis opbrengt.

Vanzelfsprekend is onze aanpak afgestemd op uw bedrijfsvoering. Door voorafgaand een duidelijk beeld te schetsen van uw bedrijf, doelstellingen, strategie en werkwijze bepalen we gezamenlijk de juiste belactie met de juiste belagent. Door deze persoonlijke aanpak is Fit to Call een verlengstuk van uw onderneming.

Missie
Het voornaamste doel is om het ledenaantal te verhogen door de uitstroom te minimaliseren, nieuwe leden te genereren en de betrokkenheid van de leden te versterken. Fit to Call helpt u graag hierbij! Tevens krijgt u duidelijk inzicht in wat de (oud)leden van uw bedrijf vinden. Hierover ontvangt u een uitgebreide en heldere rapportage bij elke evaluatie.

Nieuwsgierig?
Neem vrijblijvend contact met ons op. In een afspraak zullen wij uw persoonlijke situatie en doelstellingen bespreken. Bel: 085-90209209 of stuur een mail naar angela@fittocall.nl

Kwaliteit
Fit to Call staat voor eerlijkheid, integriteit en volledigheid. Iedere agent wordt, naast een interne basisopleiding, per project afzonderlijk getraind en bekend gemaakt met uw bedrijf en doelstellingen, zodat ze alle kennis in huis hebben om uw klanten professioneel te benaderen.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten