Fontys Economische Hogeschool Tilburg

fontyshogeschool_logo_020109.gif
Informatie
Adres:Professor Goossenlaan 1
Geen openingstijden beschikbaar
Over Fontys Economische Hogeschool Tilburg

Fontys Economische Hogeschool Tilburg (of: FEHT) is gevestigd in Tilburg en biedt zeven voltijd hbo-bacheloropleidingen aan:
• SPECO, Sport & Marketing/Management (differentiatie van hbo-bacheloropleiding Commerciële Economie);
• SPECO, Sport & Media (differentiatie van hbo-bacheloropleiding Communicatie);
• Johan Cruyff University Tilburg (differentiatie van hbo-bacheloropleiding Commerciële Economie);
• Communicatie;
• Digital Publishing Studies (differentiatie van hbo-bacheloropleiding Communicatie);
• International Business and Languages;
• International Marketing and Management (differentiatie van hbo-bacheloropleiding Commerciële Economie).

Fontys Economische Hogeschool Tilburg is onderdeel van Fontys Hogescholen, de derde grootste hbo instelling in Nederland.

SPECO, Sport & Marketing/Management
De wereld van de sport omvat veel meer dan de sport alleen. Sport is een money maker van jewelste geworden. Met idolen, enorme sponsorbelangen en continue media-aandacht. Sport is business geworden. Voor sportclubs. Voor sportsterren. Voor producenten van sportartikelen, zoals Nike en Asics. En natuurlijk voor alle merken die sport willen gebruiken als podium, zoals Fortis, McDonald’s en Amstel bier. En misschien wordt sport ook jouw business, bij SPECO, Sport & Marketing/Management. Waar sport en economie elkaar ontmoeten.

SPECO, Sport & Media
Tegenwoordig kunnen en willen sport en media niet meer zonder elkaar, want ze versterken elkaar. Sporten, sportevenementen en sporthelden worden mooier en vaker in beeld gebracht dankzij alle on- en offline media. En de media trekken op hun beurt miljoenen enthousiaste consumenten tijdens grote sportwedstrijden. Sport, communicatie en commercie vormen een winning team, waarvan jij deel kunt gaan uitmaken. Tijdens de opleiding SPECO, Sport & Media maak je kennis met de krachtige 1-2 die sport en media vormen.

Communicatie
De opleiding voor iedereen die creatief, enthousiast en zo gek is op reclame, voorlichting en nieuwe media dat hij daarvan het liefst zijn beroep wil maken. Sinds 1998 dé opleiding communicatie voor alle communicatiefuncties: van reclamemanager tot media-adviseur, pr-professional tot voorlichter. Vol innovatie, interactie en inspiratie, van en tussen media, mensen en merken. Dat is wat wij de iMotion van communicatie noemen. En die iMotion vind je overal in de opleiding terug. In nieuwe thema’s zoals crossmedia en social media. In inhouden van nu, die elk semester worden aangeboden door echte opdrachtgevers uit de praktijk. En in nieuwe onderwijsvormen waarin je als student vanaf dag 1 actief aan de slag kunt. Kortom: de opleiding die past bij jouw ambitie!

CO-Digital Publishing Studies
De digitale wereld, en speciaal het digitale medialandschap, verandert van seconde tot seconde. Online magazines, boeken en kranten… Live streaming, augmented reality en 3D… iPhones, andere devices en apps hebben digitaal publiceren nog een extra push gegeven. En intussen is iedereen constant met iedereen verbonden: we zijn allemaal zenders geworden. Met een eigen digitaal netwerk en directe contacten die altijd en overal te bereiken zijn. Daarom stellen merken, bedrijven en overheden zich meer dan ooit de vraag: hoe kan ik in deze nieuwe mediawereld mijn doelgroepen vinden, boeien en binden?
Digital Publishing Studies leidt communicatieprofessionals op die helemaal thuis zijn in het digitaal publiceren van content via interactieve media. Met vakken als: online reclame, digital concepts & copy, marketing en branding 3.0, trendwatching, creativiteit, gecombineerd met pr, reclame, voorlichting en (social) media.

International Marketing and Management (IMM)
Deze opleiding bereidt je voor op een commerciële managementfunctie in een internationale omgeving, gericht op de wereldconsument van de toekomst. IMM onderscheidt zich door Marketing van Innovaties en Innovaties in Marketing. Na je opleiding IMM kun je meteen aan de slag bij internationaal opererende ondernemingen. Als jij straks de landsgrenzen over gaat, neem je mee: commercieel, economisch en marketinginzicht, talenkennis, een methodische en analytische geest, communicatiekracht en kennis over de consument van de toekomst. Kortom, een flinke inhoudelijke bagage die internationaal gewaardeerd wordt.

International Business & Languages (IBL)
Internationale accountmanagers zijn kameleons. Waar ze ook gaan, ze passen zich moeiteloos aan. Ze zappen net zo makkelijk van de ene naar de andere cultuur als naar een andere tv-zender. En switchen razendsnel tussen talen, normen en waarden. Ze vinden het heerlijk om met klanten te praten en hun expertise in internationale marketing en sales te kunnen inzetten.
Je ticket op een carrière als internationaal relatiemanager of area manager op een marketingafdeling ligt klaar bij International Business and Languages (IBL)!

Johan Cruyff University
De Johan Cruyff University Tilburg geeft topsporters de mogelijkheid om hun sport met een vierjarige hbo-bacheloropleiding Sportmarketing, een differentiatie van de Hbo-opleiding Commerciële economie, te combineren.

Official partner van NOC*NSF
Het NOC*NSF heeft onze hogeschool vanwege haar expertise op het gebied van sportmarketing en sportmarketingcommunicatie benoemd tot Official Partner Olympische Steunpunten. Voor marketing- en communicatieonderzoek doet NOC*NSF bovendien structureel een beroep op de expertise van ons Centrum voor Sportbusiness.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten