FoodFocus

Logo-Foodfocus.jpg
Informatie
Adres:5145RM, Waalwijk
Opent donderdag om 07:00
Over FoodFocus

FoodFocus is opgericht in 2002 als totaalleverancier van “Eten & Drinken” voor de institutionele markt. Onder de naam Fresh Food Service is het bedrijf uitgegroeid tot dé Food- en Belevingsmakelaar voor de institutionele markt in de breedste zin van het woord. Van het leveren aan grootkeukens tot en met het op deurbelniveau aanleveren ten behoeve van “Kleinschalig Wonen”. Van A.G.F. tot en met Zuivel en alle pakketten die hier tussen vallen.

FoodFocus

Vanaf het allereerste begin heeft FoodFocus zich ‘gespecialiseerd’ in het luisteren naar de klant. Steeds met een eigen authentieke visie op de markt. In alles wat ze doen kiezen ze steeds zoveel mogelijk voor de menselijke factor. Ze willen weten wat mensen graag willen, wat ze lekker vinden, hoe ze willen wonen, het comfort dat ze zoeken, het geluk dat ze nastreven.

Dit doet FoodFocus door zich te verbinden met de klant. Hoe ze dat doen? Door samen aan tafel te gaan. Dit levert niet alleen een hele fijne samenwerking op, maar zorgt tevens ook voor inspiratie. Dit resulteert uiteindelijk in het ontstaan van mooie concepten en werkzame ideeën.

Foodmakelaar

FoodFocus is geen standaard totaalleverancier, maar een transparante Foodmakelaar die haar klant volledige keuzevrijheid biedt. Tot op de dag van vandaag ligt de focus volledig op het ontzorgen van de institutionele markt. Van beperkingen houden ze niet. Daarom stellen ze kritische voorwaarden aan afnemers. Je geeft aan wat je wilt en hoe het geregeld moet worden voor uw keuken, activiteiten of zelfs per individuele klant.

FoodFocus verzorgt het voor jou. En dat kunnen ze waarmaken door het feit dat zij samenwerkingsverbanden aangaat met met een groot aantal gespecialiseerde bedrijven.

Foodfocus

Openingstijden
 • Maandag :
  07:00 - 18:00
 • Dinsdag :
  07:00 - 18:00
 • Woensdag :
  07:00 - 18:00
 • Donderdag :
  07:00 - 18:00
 • Vrijdag :
  07:00 - 18:00
 • Zaterdag :
  07:00 - 18:00
 • Zondag :
  07:00 - 18:00