Friandries

logofriandries_def.png
Informatie
Adres:Willem II-straat 4
Geopend vanaf 10:00
Over Friandries

Chocolade. Al eeuwenlang likt de mensheid haar vingers erbij af. Chocolade bestaat al zo lang, dat je zou denken dat je wel weet hoe het smaakt. Tot Friandries. Want wanneer een chef met chocolade gaat werken, ontstaan er geen bonbons, maar miniatuurgerechten verpakt in chocolade.

Friandries creëert verrassende chocoladebelevenissen met ingrediënten die je bij een andere chocolatier niet snel vindt. Kleine kunstwerkjes die de zintuigen prikkelen. Een combinatie van de mooiste ingrediënten in de juiste balans.

Vernieuwing in de traditionele chocolademarkt is waar Friandries voor staat. Het uiteindelijke doel? De ultieme chocoladebeleving geven aan de avontuurlijke chocoladeliefhebber, de fijnproever en iedereen die dacht niet van chocolade te houden.

‘Choc your senses.’

Onze chocolade

Er bestaan duizenden soorten chocolades. Friandries heeft gekozen om te werken met Alunga, Zephyr en Ocoa chocolade. Pure smaken zonder onnodige toevoegingen. Door te werken met deze kwalitatief hoogstaande chocolade van Cacao Barry, levert Friandries een bijdrage aan Cocoa Horizons Foundation.

Cocoa Horizons is een impact gedreven programma dat zich richt op het verbeteren van het levensonderhoud van cacaoboeren en hun gemeenschappen in Ghana, Ivoorkust en Tanzania. De stichting bevordert duurzame, ondernemende landbouw, verbeterde productiviteit en gemeenschapsontwikkeling, waardoor de natuur en kinderen worden beschermd.

Wil je meer weten over deze chocolaterie? Neem dan snel een kijkje op de website.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  10:00 - 19:00
 • Woensdag :
  10:00 - 19:00
 • Donderdag :
  10:00 - 19:00
 • Vrijdag :
  10:00 - 19:00
 • Zaterdag :
  10:00 - 18:00
 • Zondag :
  Gesloten