Fuji Print Shop Frans van Aarle

fuijiprintshopfransvanaarle_logo_191208.gif
Informatie
Adres:5025JG, Tilburg
Vandaag geopend tot 18:00
Over Fuji Print Shop Frans van Aarle

De laagste prijs, is géén bewijs dat je echt voordeliger uit bent bij aankoop van b.v. een nieuwe camera! Want buiten de camera moet je natuurlijk ook de aanschaf van accu’s/lader, geheugen en tas meetellen! Wie slim is koopt zijn nieuwe digitale camera dan ook bij print shop Frans van Aarle want daar kun je zelfs je oude (digitale-)camera inruilen en men biedt iedere digitale camera ook aan in een complete set, incl. alle noodzakelijke toebehoren met extra korting en:

De 7 zekerheden van Frans van Aarle:
* persoonlijk advies van vakmensen
* Nederlandse modellen
* 2 jaar service & garantie
* gratis uitleencamera bij reparatie
* fotocursus met 50% korting of zelfs volledig gratis
* de zekerheid van al ruim 65 jaar eerlijk zakendoen
* bekende merken voor een scherpe prijs!!!

Frans van Aarle, als het om foto’s gaat!
Al 65 jaar (anno 1946) is Foto Frans van Aarle een begrip in de regio Tilburg. Begonnen met het maken van reportages is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een allround fotobedrijf met 3 vestigingen en een eigen studio.

Naast de fotografie kan men bij Frans van Aarle ook terecht voor het printen van digitale foto’s, klaar terwijl je wacht! (maar ook via internet bij www.fujiprint.nl) Ontw. & afdrukken van fotorolletjes kan voordelig en snel want Frans van Aarle is de officiële dealer van Fuji in onze regio. (Al vanaf slechts 5 euro per film).

Foto Frans van Aarle is ook aangesloten bij CombiFoto Nederland waardoor men alle bekende merken apparatuur kan leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bij aankoop van een nieuwe digitale spiegelreflexcamera krijgt de klant zelfs de mogelijkheid om 2 avonden op cursus te komen. Deze cursus wordt georganiseerd met fotoclub FAK Lumen.

De Pasfotoservice van Frans van Aarle is uniek in Tilburg. Als gecertificeerd fotograaf de zekerheid van perfecte pasfoto’s geschikt voor alle officiële documenten en visums (ook voor India, U.S.A. etc.) De actie met “Gratis glimlach” geeft nog meer voordeel.

Bij Foto Frans van Aarle zijn kwaliteit, service en garantie tegen de scherpste prijzen vanzelfsprekend. Frans van Aarle levert alleen A-merken en is o.a. dealer van Fujifilm, Kodak, Olympus, Minolta, Pentax, Sony en Nikon.

Foto Frans van Aarle als het om foto’s gaat!

Openingstijden
 • Maandag :
  13:00 - 18:00
 • Dinsdag :
  09:00 - 18:00
 • Woensdag :
  09:00 - 18:00
 • Donderdag :
  09:00 - 18:00
 • Vrijdag :
  09:00 - 18:00
 • Zaterdag :
  09:00 - 17:00
 • Zondag :
  Gesloten