Full service communicatiebureau Strooploos

strooploos.gif
Informatie
Adres:5014HK, Tilburg
Geen openingstijden beschikbaar
Over Full service communicatiebureau Strooploos

Rechte paden vermijden, kronkelende wegen bewandelen. Communicatiebureau Strooploos ziet in alles een uitdaging en is niet bang om te handelen. Strooploos ontwikkeld creatieve communicatie, van strategie tot realisatie. Social- printed media, copywriting en design.

‘In tegenstelling tot stroop zijn wij transparant. Niet alleen tegenover onszelf, maar ook naar elke klant.’

Over Full service communicatiebureau Strooploos

Strooploos, zal je denken? Ja, Strooploos. Want de manier waarop onze klanten onze service ervaren is alles behalve stroperig. Korte lijntjes, altijd een reactie binnen het uur en razendsnelle doorlooptijden zodat jij snel kan handelen. Bovendien komen we altijd met meer dan één oplossing voor jouw probleem. Vanuit onze extreme klantfocus houden we jou haarscherp. Daarmee verhogen we de impact van jouw boodschap en tillen we jouw communicatie naar een hoger plan.

strooploos

Gek op ons vak én in ons vak

Wij zijn Puck Aerns en Priscilla Wagensveld, eigenaresses van communicatiebureau Strooploos. Beiden verliefd geworden op het communicatie vak, de boodschap achter de boodschap en de betekenis van elk specifiek woord. Niets is ons te gek, en gek zijn wij. Gek op ons vak én in ons vak.

We hebben niet alleen oog, maar ook oor voor onze klanten. Het doel bepalen zij, de expertise hebben wij. Met onze karaktereigenschappen, pro-actief, ondernemend en nieuwsgierig, gaan wij iedere uitdaging aan. Doordat wij durven en doen staat ons hierbij niets in de weg.

Van creatie tot implementatie

Dagelijks worden we continu overprikkeld door de media. Hierdoor is ons menselijk brein getraind in het blokkeren van berichten die op ons afgevuurd worden. Strooploos is een toegankelijk full service communicatiebureau die met haar dienstverlening alle onderdelen van het communicatielandschap ondervangt. Het is onze missie om jouw boodschap in dit media bombardement tóch binnen te laten komen bij jouw doelgroep.

Diensten

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten