Gasterij van Prise d’Eau

prise2.jpg
Informatie
Adres:5032VC, Tilburg
Opent vrijdag om 08:30
Over Gasterij van Prise d’Eau

De Gasterij van Prise d’Eau is prachtig gelegen, aan de rand van Tilburg. Mede dankzij de gunstige ligging nabij de A58 is Prise d’eau zeer geschikt als vergaderlocatie. Daarnaast biedt het een fantastische ambiance voor je feest in zakelijke of privékring. Hoe je je bezoek ook invult, je kunt altijd rekenen op een uitstekende service en topkwaliteit, tegen een scherpe prijs.

Bonheur Horeca Groep

De Gasterij van Prise d’Eua valt onder de Bonheur Horeca Groep. Bonheur Horeca Group biedt voor ieder moment van ontmoeten, vieren en zakendoen een passende locatie. Met maar liefst zeven unieke locaties in Tilburg, ieder met een eigen karakter en sfeer maar allen gestoeld op dezelfde basis, bieden ze je altijd een locatie die past bij het moment.

Golfbaan

Prise d’eau Golf in Tilburg heeft een uitstekende reputatie; de golfbaan met 27 holes staat bekend als één van de beste geoutilleerde banen in de Benelux. De NGF heeft Prise d’eau dan ook gewaardeerd met de hoogste kwalificatie, de A-status. De baan is makkelijk bereikbaar en ligt op een kwartier van het centrum van Tilburg.

Prise d'eau Golf

Culinair genieten

Ook wanneer je geen lid bent van Prise d’eau Golf, ben je van harte welkom voor een lunch of diner in de Gasterij van Prise d’eau in Tilburg. Laat je culinair verrassen door chef-kok Rob Korremans en zijn keukenbrigade of geniet onder zijn begeleiding van een kookworkshop. Prise d’eau ligt in de buurt van prachtige wandel- en fietsroutes en verwelkomt ook graag passanten voor een tussenstop op ons zonnige terras!

Openingstijden
 • Maandag :
  08:30 - 22:00
 • Dinsdag :
  08:30 - 22:00
 • Woensdag :
  08:30 - 22:00
 • Donderdag :
  08:30 - 22:00
 • Vrijdag :
  08:30 - 22:00
 • Zaterdag :
  08:30 - 19:30
 • Zondag :
  08:30 - 19:30