Geestdrift

geestdrift
Bredaseweg 490
5036 NB  Tilburg
(065) 498-7440

info@geest-drift.nl

Geestdrift

GEESTDRIFT staat creativiteit en consistentie voorop. Zo blijft jouw bedrijf continue online onder aandacht. Wij garanderen online zichtbaarheid in de juiste doelgroepen.

Met onze Social Media pakketten bieden we duidelijkheid vooraf en word je volledig online ontzorgd. In samenwerking met jouw bedrijf ontwikkelen we een Social Media strategie waarbij we jouw online doelstellingen afstemmen op de juiste Social Media kanalen. Wij zijn de content makers, dus laat het werk aan ons over! Wij zorgen voor zichtbaarheid van jouw bedrijf. Je kunt een keuze maken uit 3 verschillende pakketten en aanvullende mogelijkheden.

Wij zijn wij?

Helga Meijer en Noortje van Venrooij zijn 2 Social Media Koninginnen met een enorm netwerk. Wij omschrijven onszelf als energiek, enthousiast, loyaal en deskundig. Samen versterken we elkaar op zakelijk en creatief vlak. Uit ons enthousiasme is GEESTDRIFT geboren en daarmee hét social media bureau uit Tilburg.

Wij richten ons op het “out of the box” bedenken, maken, verzamelen en verspreiden van relevante content voor bedrijven op een strategische en varierende wijze. Wij willen dat jouw bedrijf online gaat stralen! Onze aanpak is gestructureerd, altijd met focus op het maximale resultaat te behalen.

Voor ons geen opgave, want wij doen het met liefde en plezier voor jouw bedrijf.

Locatie