Gemoro Mobile Media

Aphroditestraat 7
5047TW  Tilburg
013-5780085

august@gemoro.nl

Gemoro Mobile Media

Gemoro Mobile Media is specialist in het ontwikkelen en produceren van applicaties (apps) voor mobiele media; smartphones en tablets. Wij produceren kwalitatieve apps en geloven in mobiele media als krachtig product om mensen in beweging te krijgen. Wij geloven in het ‘wij’ en in succesvolle relaties. Als collectief bouwen we aan een gemeenschappelijk doel. Onze relaties kunnen rekenen op onze vakinhoudelijke kwaliteiten en vaardigheden.

Experts
Wij zijn specialist in het ontwikkelen en produceren van functionele, bedrijfskritische apps. Want mobiele applicaties zijn het stadium van simpele gagdets inmiddels ontstegen. Een ‘app voor de heb’ is passé. Bedrijfskritische apps zijn apps die interne of externe bedrijfsprocessen ondersteunen en deze efficiënter maken. Hiermee is Gemoro in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste en ervaren mobile bureaus van Nederland met een diversiteit aan klanten en een schat aan ervaring.

Native Apps
Gemoro Mobile Media ontwikkelt Native Apps. Dit zijn apps die voor het specifieke OS platform geproduceerd worden. Dit zorgt voor een stabiele app waarmee een goede doorontwikkeling mogelijk is en waarbij alle sterke punten en beschikbare functionaliteiten van het betreffende platform optimaal worden benut. Onze developers zijn gespecialiseerd per platform en werken, wat zorgt voor een unieke specialisatie van mobile developers.

We doen dit onder andere voor: Autotaalglas, Basic-Fit, Enexis en het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Locatie