Giga-Bikes

logogigabikes.jpg
Informatie
Adres:5038 WT, Tilburg
Vandaag geopend tot 18:00
Over Giga-Bikes

Giga-Bikes Tilburg is al jaren een begrip aan de Piusstraat 64 A/B. De fietsenwinkel is de expert op het gebied van fietsen in hartje centrum van Tilburg.

Giga-Bikes Tilburg

Fietsenwinkel Giga-Bikes is al 12,5 jaar een begrip in het centrum van Tilburg. De winkel aan de Piusstraat heeft een vloeroppervlak van ruim 1000 m2 waar je keuze hebt uit ruim 700 verschillende fietsen, tal van fietsonderdelen en -accessoires. En dat allemaal voor een hele voordelige prijs! Heb je vragen of hulp nodig? De servicemedewerkers staan klaar om je uitgebreid te adviseren. Als je dan een fiets hebt gevonden die voldoet aan al je eisen kun je hem testen op het afgesloten terrein achter de winkel. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste keuze maakt. Maar ook voor een professionele servicebeurt of reparatie kun je bij Giga-Bikes terecht, ook wanneer je de fiets niet bij hen hebt gekocht. De vakkundige monteurs zorgen ervoor dat je met je fiets weer veilig de weg op kunt. In de winkel bevindt zich bovendien een DHL Parcelshop waar je pakketjes via het DHL-netwerk kunt versturen of pakketjes van webwinkels kunt afhalen.

Op het afgesloten parkeerterrein achter de winkel is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor de klanten. Is de poort gesloten? Loop dan even binnen zodat de medewerkers je toegang kunnen geven tot de parkeerplaatsen. Bij Giga-Bikes gaan ze voor de beste service en staat er altijd een lekker bakje koffie voor je klaar!

Bestel je fiets, fietsonderdelen en accessoires nu ook online

Naast de stenen winkel heeft Giga-Bikes ook een webshop. Hier is het assortiment nog uitgebreider en kun je vanuit huis voordelige fietsen, fietsonderdelen en –accessoires bestellen. Maar je kunt in de webshop ook terecht voor een breed assortiment speelgoed en sportspullen. Plaats je bij Giga-Bikes online een bestelling op werkdagen voor 16.00 uur, dan verzenden zij hem dezelfde dag! Laat je jouw bestelling afleveren in de winkel, dan betaal je uiteraard geen verzendkosten. In de webshop kun je de voorraad in de winkel en het magazijn bekijken. Staat je droomfiets niet in de winkel, maar is hij nog wel op voorraad in het magazijn? Neem dan contact met hen op via de telefoon, mail of livechat op de website en zij zorgen dat je fiets de volgende dag in de winkel staat, zodat jij vrijblijvend een gratis testrit kunt maken.

Een fietsenwinkel met een sociaal hart

Giga-Bikes is een fietsenwinkel met een sociaal hart. Sinds de opening in 2005 krijgen werknemers met en zonder afstand tot de werkmaatschappij een kans om hun talenten te ontplooien. Het sociaal ondernemerschap is inmiddels verankerd in het DNA van de hele organisatie. In 2014 werden ze daarom tweede bij de BESO-verkiezingen voor ‘Brabants werkgever met maatschappelijk hart’. Daarnaast is oprichter/eigenaar Tom te Riele in 2016, 2017 en 2018 benoemd tot ambassadeur van Brabants Besten. Oudere medewerkers, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of mensen die om een andere reden moeilijk aan werk komen krijgen de kans om zich binnen het bedrijf te ontwikkelen. Ze doen werk dat past bij hun talenten waardoor hun levensstandaard verbetert, ze zelfverzekerder zijn en meer vertrouwen hebben in hun toekomst.

Tweewielerwinkel van het jaar 2018

Giga-Bikes is verkozen tot Tweewielerwinkel van het Jaar 2018 in de gemeente Tilburg en provincie Noord-Brabant! Met een ruime meerderheid van de stemmen en een gemiddeld beoordelingscijfer van 9,25 sleepten we begin dit jaar de gemeentetitel en provincietitel in de wacht. Daarnaast maken we nog kans op de landelijke titel Tweewielerwinkel van het Jaar 2018. Deze prijs wordt op 4 maart uitgereikt tijdens Bike MOTION Benelux.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  09:00 - 18:00
 • Woensdag :
  09:00 - 18:00
 • Donderdag :
  09:00 - 20:00
 • Vrijdag :
  09:00 - 18:00
 • Zaterdag :
  09:00 - 17:00
 • Zondag :
  Gesloten