Goed Werk

medewerker facilitaire dienst
Gasthuisring 52
5041DT  Tilburg
(062) 171-1835

info@goed-werk.eu

Goed Werk

Goed Werk kent haar oorsprong in de begeleidingsorganisatie Het Werkt, dat in haar visie de  maatschappelijke participatie als centrale doelstelling hanteert. Dit uitgangspunt is nog steeds de leidraad van Goed Werk: vanuit een groot maatschappelijk besef blijven zoeken naar mogelijkheden voor maatschappelijke participatie.

Goed Werk

Goed Werk werkt volgens het meester- gezel principe: mensen die zich willen ontwikkelen naar een betere positie op de arbeidsmarkt worden meegenomen met vakmensen in de uitvoering van het werk. Op die manier kunnen kandidaten zich ontwikkelen in kennis en kunde.

Als renovatie- en onderhoudsbedrijf beperken wij ons niet tot één discipline maar zoeken we voor de opdrachtgever naar een pasklare oplossing om hem volledig te ontzorgen. Van boodschap tot opruimen, van breekwerk tot lakwerk.

Daarnaast werken we in een pop-up werkervaringsplaats. In Tilburg wordt een zogenoemde ‘opknapper’ in eigen beheer totaal onder handen genomen. Alle bouwtechnische facetten komen daarbij aan bod. Het uiteindelijke resultaat, een instapklare woning in het starters (+) segment, wordt vervolgens weer aangeboden op de arbeidsmarkt.

Ga je in zee met Goed werk dan ben je niet alleen goed voor jezelf maar ook direct betrokken bij groei van de mensen in jouw stad. Dan lever ook jij….GOED  WERK.

Locatie