Gourmet Market Central Station

gourmet-market-logo.jpg
Informatie
Adres:Burgemeester Stekelenburgplein 208
Geopend vanaf 12:00
Over Gourmet Market Central Station

Ben jij op zoek naar een prachtige locatie waar je heerlijk kunt eten en drinken? Ga dan zeker eens langs bij de Gourmet Market Central Station in de Tilburgse Spoorzone. De Foodhall is in september 2021 geopend en je kunt er terecht voor heerlijke gerechten van over de hele wereld. 

Zo bestaat de foodhall uit zestien verschillende wereldkeukens. Van Indonesisch tot Braziliaans en van oer-Hollands tot Thais: je kunt het proeven. Ook voor een heerlijke burger of oesters kun je in de foodhall terecht. De Foodhall is er voor iedereen. Zo staat er ook voor de kids van alles op het menu en heeft iedere keuken ook vega(n) opties op de kaart staan.

Via een QR-code op tafel kun je de gerechten van verschillende keukens bestellen. Ook de drankjes zijn via dezelfde QR-code te bestellen. Zo kun je lekker aan tafel met je gezelschap blijven zitten terwijl je aan tafel op je wenken wordt bediend. Ga je liever zelf bij de verschillende keukens bestellen, dan is dat uiteraard mogelijk.

Gourmet Market Central Station heeft in totaal (binnen en buiten) zo’n 850 plekken.

Voor iedereen

Gourmet Market Central Station heeft dus voor ieder wat wils. “We willen dat deze plek voor iedereen toegankelijk is. Je kunt oesters bestellen met een fles champagne, of een burger eten voor vijf euro. Met een grotere groep zijn we een ideale locatie: iedereen kan eten wat hij of zij wil,” vertelt bedrijfsleider Flip. “Mijn tip is dan ook om echt veel verschillende kleine gerechtjes te proeven van alle keukens. Iedere keuken heeft zijn eigen verhaal en specialiteiten. Zo heeft bijvoorbeeld de Braziliaanse keuken een speciale keukenmachine over laten schepen om de allerlekkerste authentieke pasteitjes te kunnen maken. Dat vind je natuurlijk niet zomaar op andere plekken.”

Openingstijden

Gourmet Market Central Station is dinsdag tot en met zondag geopend van 12.00 uur tot 00.00 uur. Een plekje reserveren is niet nodig. De keukens zijn minimaal tot 22.00 uur geopend, maar hebben de mogelijkheid om langer open te blijven. Zo zal het niet gebeuren dat je na je borrel met honger naar huis gaat! Ga jij deze aanwinst voor de stad bezoeken?

Blijf ook op de hoogte van alle ontwikkelingen via Instagram of Facebook.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  12:00 - 00:00
 • Woensdag :
  12:00 - 00:00
 • Donderdag :
  12:00 - 00:00
 • Vrijdag :
  12:00 - 00:00
 • Zaterdag :
  12:00 - 00:00
 • Zondag :
  12:00 - 00:00