Graziano’s

logo-grazianos.jpg
Informatie
Adres:5062EA, Oisterwijk
Vandaag geopend tot 22:00
Over Graziano’s

Een ontspannen avondje uit op Italiaans topniveau. Dat is wat u bij Graziano’s mag verwachten.

Met uw partner, zakenrelatie of familie geniet u van de Italiaanse keuken en prachtige wijnen. Geen vaste menukaart, maar seizoensgebonden hoofdingrediënten met wekelijks wisselende bereidingen.

Chef de Cuisine Fabio en gastheer Giuseppe, verrassen u graag met hun verfijnde wijn-spijs combinatie. In ons restaurant combineren we klassieke kookstijlen met moderne en unieke presentaties. Maak kennis met Graziano’s en laat u een avondje culinair verwennen.

Graziano's 1

Waarom naar Graziano’s?

Bij Graziano’s krijgt u een rijk gevoel. Geen snelle hap, maar een avondje uit. Geen standaard menu, maar constant nieuwe bereidingen uit de Italiaanse keuken. Onze brigade laat u het beste uit de Italiaanse keuken proeven in een ontspannen ambiance.

Onze gerechten worden bereid met ingrediënten van hoge kwaliteit. Bereidingen met topproducten zoals truffel, kreeft, foiegras en runderhaas zetten bij Graziano’s de toon. Prachtige bijpassende (biologische) wijnen mogen hierbij niet ontbreken. Laat u verrassen door ons gepassioneerde team.

De lekkerste smaken uit Italië in de puurste vorm op uw bord. In ons restaurant staan puurheid, versheid en klasse centraal en tevens garant voor genot. Italiaanse pasta’s zoals tagliatelle, tagliolini, en gnocchi worden huisgemaakt evenals ons Italiaans roomijs voor een authentiek Italiaans dessert.

graziano's 2

Italie op locatie

Heeft u een verjaardag, bruiloft, jubileum, zakelijke bijeenkomst of andere gelegenheid op locatie? Graziano’s kan voor u het eten en drinken verzorgen. Van luxe Italiaanse hapjes tot gerechten met bijpassende wijnen. Chef de Cuisine Fabio en gastheer Giuseppe komen met een maatwerk arrangement.

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden om Graziano’s op locatie in te huren, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij nodigen u graag uit in ons restaurant om met u de mogelijkheden en wensen te inventariseren.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  18:00 - 22:00
 • Woensdag :
  18:00 - 22:00
 • Donderdag :
  18:00 - 22:00
 • Vrijdag :
  18:00 - 22:00
 • Zaterdag :
  18:00 - 22:00
 • Zondag :
  18:00 - 22:00